Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα σελήνη στον Κριό φέρνει την απαραίτητη ενέργεια για μία νέα αρχή

Η νέα σελήνη στον Κριό φέρνει την απαραίτητη ενέργεια για μία νέα αρχή

Μια δυναμική και εξόχως δημιουργική περίοδος ξεκινά για όλα τα ζώδια του κύκλου αυτόν τον Απρίλη

O περασμένος μήνα μας έφερε ένα νέο φεγγάρι στους ονειροπόλους Ιχθείς, γεμίζοντάς μας με θετική ενέργεια και την επιθυμία να ακολουθήσουμε τα πιο άγρια όνειρά μας. Τώρα, στις 11 Απριλίου, το νέο φεγγάρι εμφανίζεται στον Κριό, βοηθώντας μας να πάρουμε την ελπιδοφόρα ενέργεια του περασμένου μήνα και να την χρησιμοποιήσουμε σε κάποια ισχυρή και αποτελεσματική δράση.

«Όταν ο ήλιος και το φεγγάρι συναντιούνται στο ζώδιο του φλογερού πρωτότοκου του ζωδιακού κύκλου, είναι η ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Ο Κριός έχει να κάνει με την ανεξαρτησία, την αυθεντικότητα και τη δράση. Είτε αγκαλιάζετε μία πτυχή της ταυτότητάς σας, είτε ξεκινάτε ένα νέο έργο, το σύμπαν σας ζητά να γυρίσετε τη σελίδα και να γράψετε τη δική σας ιστορία»,  αναλύει ο Madi Murphy, αστρολόγος και ιδρυτής του «The Cosmic Revolution».

Τα λόγια του Murphy για αυτό το φεγγάρι περιλαμβάνουν λέξεις όπως «γενναιότητα, τόλμη, θάρρος, ενθουσιασμό, πρωτοβουλία και μεγάλη έμπνευση». Δεδομένου ότι ο Κριός είναι το πρώτο από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτό το φεγγάρι θυμίζει μερικές από τις δονήσεις της Πρωτοχρονιάς. Πώς θέλουμε να πάει αυτή η άνοιξη; Τι θέλουμε να γίνει αυτό το καλοκαίρι;

Πρέπει να ορίσουμε τις προθέσεις μας και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το νέο φεγγάρι για να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή.

Ό, τι κι αν αποφασίσουμε να κάνουμε με αυτήν την ενέργεια, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μία νέα δυναμική. Ο Narayana Montúfar, ανώτερος αστρολόγος του Astrology.com, αποκαλεί αυτό το νέο φεγγάρι «μια τετραπλή δόση ενέργειας χάρει στο γεγονός ότι ο φλογερός Κριός κυβερνάται από τον Άρη και το παρομοιάζει με ένα πολύ μεγάλο ρόφημα καφεΐνης». Ο Άρης βρίσκεται επί του παρόντος στο προσαρμοστικό ζώδιο του Δίδυμου, το οποίο ο Montúfar λέει ότι μπορεί να μας κάνει ενθουσιώδεις για την εύρεση νέων δραστηριοτήτων και μεθόδων για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Εάν υπήρχε μία ιδανική στιγμή για να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε, αυτή θα ήταν τώρα.

Η σκοτεινή πλευρά του Άρη στο Δίδυμο σημαίνει ότι μπορούμε να γίνουμε νευρικοί και παρορμητικοί, σημειώνει ο Montúfar. «Όταν αποφασίζουμε ποιες στρατηγικές, δραστηριότητες και στόχους θέλουμε να ακολουθήσουμε, είναι σημαντικό να περιορίσουμε την εστίασή μας αντί να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα ταυτόχρονα», σημειώνει. Δεν μπορούμε να πετύχουμε όλες τις ελπίδες και τα όνειρά μας ταυτόχρονα, γι ‘αυτό ας περιοριστούμε σε ένα ή δύο μεγάλα. Ίσως θέλουμε να αλλάξουμε επιτέλους τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς μας ή να ολοκληρώσουμε ένα δύσκολο καθήκον στην εργασία μας.

Ένα άλλο πιθανό μειονέκτημα στην όμορφη ενέργεια που φέρνει αυτή η νέα σελήνη είναι η τάση να γίνουμε υπερβολικά ανταγωνιστικοί, όπως προειδοποιεί η Lisa Stardust, αστρολόγος και συγγραφέας του «Saturn Return Survival Guide» και του «The Astrology Deck». Η Stardust προτείνει να δουλεύουμε κατά μόνας αυτήν τη στιγμή και να εστιάζουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας χωρίς να παρεμβαίνει κανένας άλλος.

Όσον αφορά τις ερωτικές μας ζωές, ο Montúfar λέει ότι πρέπει να προσέξουμε το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη είναι στον Κριό, σε μία θέση αδυναμίας και η καταστροφική επιρροή του Πλούτωνα σε εμάς είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο.

«Αυτή η πτυχή μπορεί να φέρει εμμονή και ένταση στους δεσμούς μας, οπότε είναι σημαντικό να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά μας γύρω από θέματα πάθους, ζήλιας και ελέγχου», τονίζει ο αστρολόγος.

Η Leslie Hale, αστρολόγος για το «Keen.com», συμφωνεί, λέγοντας ότι αυτό το τετράγωνο μπορεί να φέρει μία σκληρή χειριστική ενέργεια, «Μπορούν να προκύψουν καυγάδες και διαφωνίες, οπότε δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να θίξουμε ένα αμφιλεγόμενα ζητήματα, αλλά αν το κάνουμε, ας είμαστε προετοιμασμένοι για την απάντηση. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να μεταμορφώσει μια σχέση. Η μετακίνηση του Πλούτωνα τείνει να γκρεμίζει τα πράγματα πριν τα ξαναχτίσει δυνατότερα».

Αυτό το φεγγάρι λοιπόν μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε ότι στα αλήθεια συμβαίνουν πράγματα και όλα ταυτόχρονα. Ας θυμηθούμε να εστιάσουμε, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Έχουμε την δύναμη να πραγματοποιήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024