Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλόε Καρντάσιαν: Μετά την αρετουσάριστη φωτογραφία, ποζάρει χωρίς ρούχα

Κλόε Καρντάσιαν: Μετά την αρετουσάριστη φωτογραφία, ποζάρει χωρίς ρούχα

Η Κλόε Καρντάσιαν θέλησε να δείξει πώς είναι το σώμα της στην πραγματικότητα και να κλείσει το στόμα όλων των haters.

Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την Κλόε Καρντάσιαν (Khloe Kardashian).

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συνεργάτης της δημοσίευσε μια φωτογραφία της διάσημης τηλεπερσόνας, χωρίς ίχνος επεξεργασίας και φίλτρων και χωρίς να πάρει την άδειά της. Φυσικά, όπως ήταν επόμενο, το στιγμιότυπο που έδειχνε πως είναι πραγματικά η Khloe κυκλοφόρησε παντού στο διαδίκτυο, με την ίδια να παλεύει να το “εξαφανίσει”.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το γεγονός ότι κατέβασε την φωτογραφία της από τα social media, η Κλόε Καρντάσιαν θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της.

Έτσι όχι μόνο δημοσίευσε δύο βίντεο με το πραγματικό της σώμα αλλά ανέβασε και ένα κείμενο – χείμαρρο για όλα όσα έχει βιώσει ως η “χοντρή αδερφή Kardashian”.

Το κείμενο της Κλόε Καρντάσιαν

“Γεια σας παιδιά, αυτή είμαι εγώ χωρίς φώτοσοπ και φίλτρα. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα είναι όμορφη. Αλλά ως κάποια που έχει ταλαιπωρηθεί με την εικόνα του σώματός της σε όλη της τη ζωή, όταν κάποιος άλλος σε βγάζει φωτογραφία που δεν σε κολακεύει λόγω κακού φωτισμού ή δεν απαθανατίζει το σώμα σου με τον τρόπο που έχεις δουλέψει τόσο σκληρά για να το αποκτήσεις και μετά το μοιράζεται με όλον τον κόσμο – έχεις το κάθε δικαίωμα να ζητήσεις να το κατεβάσουν – χωρίς να έχει σημασία το ποιος είσαι.

Η αλήθεια είναι ότι η πίεση και η κριτική σε όλη μου τη ζωή να είμαι τέλεια είναι κάτι που δεν μπορώ να αντέξω: “Η Khloe είναι η χοντρή αδερφή, η Khloe είναι η άσχημη αδερφή, ο μπαμπάς της δεν είναι ο αληθινός γιατί μοιάζει διαφορετική, ο μόνος τρόπος για να χάσει τα κιλά είναι το χειρουργείο”. Να συνεχίσω;

Αλλά ποιος νοιάζεται πως νιώθει, επειδή μεγάλωσε σε μια ζωή γεμάτη προνόμια. Επίσης βρίσκεται σε ένα reality show, οπότε ήξερε τι την περίμενε.

Δεν είμαι τέλεια, αλλά σας υπόσχομαι ότι προσπαθώ κάθε μέρα να ζωή τη ζωή μου όσο πιο ειλικρινή μπορώ, με ευγένεια. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω κάνει λάθη. Αλλά δεν πρόκειται να πω ψέματα.

Αγαπώ τα φίλτρα, τον καλό φωτισμό και την επεξεργασία στις φωτογραφίες πού και πού. Με τον ίδιο τρόπο βάζω make up, φτιάχνω τα νύχια μου, φοράω τακούνια ώστε να παρουσιάσω τον εαυτό μου στον κόσμο με τον τρόπο που θέλω εγώ να με βλέπουν και αυτό ακριβώς θα συνεχίσω να κάνω, χωρίς να χρειάζεται να απολογούμαι. Το σώμα μου, η εικόνα μου και το πώς επιλέγω να δείχνω και τι θέλω να μοιράζομαι είναι δική μου επιλογή. Δεν είναι δικαίωμα κανενός να αποφασίζει ή να κρίνει τι είναι αποδεκτό και τι όχι πια” έγραψε στο Instagram.

Sports in

Από τα γαριδάκια στα 2 δισ. ευρώ - Η πορεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Ο ιδρυτής της Chipita και επικεφαλής της Bespoke μιλά στην πρωτοβουλία Innovative Greeks Talks του ΣΕΒ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024