Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο: «Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις όταν αγγίζουν τα οπίσθιά σου»

Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο: «Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις όταν αγγίζουν τα οπίσθιά σου»

Η καλλονή σύντροφος του Βαλεντίνο Ρόσι αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στις δυσκολίες του να εργάζεται μια γυναίκα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους αναβάτες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό «Sports Illustrated», συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο.

Τα φώτα ωστόσο τραβάει η καλλονή σύντροφός του, Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο.

Tο 26χρονο μοντέλο που εργάστηκε στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη στο Moto GP, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τον σεξισμό με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη.

Η καλλονή αγαπημένη του Βαλεντίνο Ρόσι, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στις δυσκολίες του να εργάζεται μια γυναίκα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις όταν κοιτάζουν και αγγίζουν τα οπίσθιά σου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair κατήγγειλε την κακοποίηση που υπέστη ενώ εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι ένα αρρενωπό περιβάλλον. Πρέπει να ξυπνήσεις. Δεν μπορείς να είσαι απλώς ένα χαμογελαστό πρόσωπο .Πρέπει να μάθεις να σε σέβονται. Αν απλά δείξεις ότι είσαι όμορφη και ηλίθια, είσαι τελειωμένη», δήλωσε η Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο.

Μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο της εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητή, λέγοντας:

«Στα 19, δεν είναι εύκολο να συνεργαστείτε με άτομα που κοιτάζουν τον κώλο σας όταν περνάτε ή όταν βγάζετε μια φωτογραφία μαζί τους να σας τον αγγίζουν. Εάν έχετε έναν σημαντικό άνθρωπο στο πλευρό σας, είναι σχεδόν αναπόφευκτο .

Αλλά χαίρομαι που συνέχισα να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ, χωρίς να χρησιμοποιώ το όνομά του. Είναι αλήθεια ότι χωρίς τον Βαλεντίνο δεν θα είχα φθάσει στη δημοτικότητα που έχω σήμερα , αλλά στην καριέρα μου θα έκανα τα ίδια πράγματα».

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024