Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο αυστηρός πατέρας Χρήστος Δάντης και η αδικημένη Κατερίνα Τοπάζη

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο αυστηρός πατέρας Χρήστος Δάντης και η αδικημένη Κατερίνα Τοπάζη

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, Χριστόφορος Βλαχάκης γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, μπορεί να ακολούθησε τα βήματα των γονιών του, αλλά δημιούργησε το δικό του μοναδικό στυλ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Χριστόφορος Βλαχάκης, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης είναι ο ταλαντούχος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη και έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Το Τατουάζ», παρά το γεγονός ότι όνειρό του είναι η μουσική και με αυτή ασχολείται.

«Μετά από κακές εμπειρίες που είχα με την τηλεόραση, από δημοσιογράφους και συνεντεύξεις είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω ξανά, εκτός αν προκύψει κάτι με τον Αρναούτογλου. Πολλοί άνθρωποι σε μειώνουν για να πάρουν το κλικ ή σου λένε ότι θα σε παρουσιάσουν έτσι και το κάνουν διαφορετικά. Ξενέρωσα», είπε χαρακτηριστικά με τον Γρηγόρη να μοιράζεται τη δική του ιστορία με τον Θανάση Βέγγο:

«Ο Βέγγος είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξαναμιλήσει ξανά ποτέ. Προσπαθούσα πολύ καιρό. Πραγματικά ένιωθα την ανάγκη να πάω σε εκείνον τον δημοσιογράφο που ξέρω ποιος είναι και να του πω γιατί το έκανε αυτό σε αυτόν τον καλό άνθρωπο».

«Η μουσική είναι αυτό που θέλω να κάνω από μικρό παιδί. Την αγάπησα την υποκριτική, ήταν πολύ ξαφνικό και πιστεύω ότι το έκανα καλά και θα το έκανα ξανά, αλλά το όνειρό μου είναι η μουσική», είπε ο Χριστόφορος Βλαχάκης.

Ο ίδιος έφυγε στα 8 του από την Ελλάδα για την Αμερική και έμεινε εκεί για 6-7 χρόνια.

«Όταν πήγα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ήξερα τα βασικά που μαθαίναμε στο σχολείο από τη γλώσσα. Ήταν κόλαση για μένα. Στο Οχάιο ήμουν ένα παιδί από την Ελλάδα που πολλά παιδιά δεν ήξεραν την ύπαρξή της. Έμαθα αγγλικά βλέποντας τηλεόραση. Έκατσα δύο εβδομάδες σπίτι και έβλεπα όλη μέρα τηλεόραση. Αγαπώ και τις δύο χώρες, είναι και τα δύο σπίτια μου. Μπορώ να ζήσω παντού. Το εξωτερικό είναι στόχος μου αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μαμά έφυγε για εκεί αλλά τώρα είναι εδώ με τον κοροναϊό. Πηγαινοερχόμαστε».

Οι γονείς του πάντα τον υποστήριζαν σε ότι και να έκανε. Μεγάλωσε με Beatles και ο Χρήστος Δάντης είναι αυστηρός και στην κριτική αλλά και σε κάθε κίνηση που πάει να κάνει ο γιος του.

«Λέει πάντα την αλήθεια και το εκτιμώ αυτό. Με υποστηρίζει και πιστεύει σε εμένα και του αρέσει αυτό που κάνω. Το ίδιο και η μαμά. Ο μπαμπάς στα 14 μου μου είχε πει ότι αν στα 16 ήμουν αρκετά καλός θα με έπαιρνε μαζί του στα Live ως κιθαρίστα.

Πέρασα από οντισιόν, ήταν πολύ αυστηρός στη δουλειά και το εννοούσε ότι δεν θα με πάρει αν δεν είμαι καλός και τελικά έπαιξα δύο χρόνια μαζί του. Το εκτιμώ πολύ αυτό που έκανε. Σαν επαγγελματίας είναι κορυφαίος, είναι θρύλος. Η μαμά είναι αδικημένη, η φωνή της είναι από τις μεγαλύτερες που έχει βγάλει αυτή η χώρα».

Το «Τατουάζ» ήρθε από το πουθενά στη ζωή του.

«Δεν ήξερα από ελληνική τηλεόραση. Ξυπνάω ένα πρωί και με είχε κάνει follow στο Instagram ένας άνθρωπος με 1 εκατ. followers. Πιάσαμε κουβέντα μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και μιλήσαμε. Με ρώτησε αν με ενδιέφερε η υποκριτική και εκείνη την περίοδο εγώ το είχα σκεφτεί. Μου είπε ότι ταιριάζω στον συγκεκριμένο ρόλο και ότι είμαι φτιαγμένος γι αυτόν. Έπαθα σοκ αλλά με ενδιέφερε. Στην αρχή ήταν να κάνω 16 επεισόδια και μετά έκανα 230».

«Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στη μουσική και παθιασμένος που δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», κατέληξε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο  όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Βλαχάκης μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024