Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mikayla Holmgren : Η 26χρονη καλλονή με σύνδρομο Down διεκδικεί να γίνει το πρώτο μοντέλο του Sports Illustrated Swimsuit

Mikayla Holmgren : Η 26χρονη καλλονή με σύνδρομο Down διεκδικεί να γίνει το πρώτο μοντέλο του Sports Illustrated Swimsuit

Στο περιοδικό αυτό έχουν ποζάρει με μαγιό τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου, όπως Elle McPherson, την Tyra Banks και την Elle McPherson

Η 26χρονη Αμερικανίδα Mikayla Holmgren με σύνδρομο Down, γράφει ιστορία στον χώρο των περιοδικών και του modelling.

Με τη φιλοδοξία να γίνει το πρώτο μοντέλο του ετήσιου Sports Illustrated Swimsuit με σύνδρομο Down και πολύ πιθανόν να τα καταφέρει.

Στο περιοδικό αυτό έχουν ποζάρει με μαγιό τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου, όπως Elle McPherson, την Tyra Banks και την Elle McPherson.

Πήρε πρωτοβουλίες φιλοξενώντας στα εξώφυλλά του αυτό το περιοδικό ακόμα και transgender μοντέλα ή μοντέλα μεγαλύτερα από 50 ετών.

Η πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ

Η Mikayla είναι η πρώτη γυναίκα με Down που διαγωνίστηκε στα προκριματικά για τον διαγωνισμό Miss USA το 2017 ενώ διαγωνίστηκε και για Miss Minnesota, σύμφωνα με το znews.gr.

Mάλιστα στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss USA κέρδισε δύο βραβεία, το Spirit of Miss USA και το βραβείο του Σκηνοθέτη έχοντας εντυπωσιάσει τους κριτές.

Η Mikayla ετοίμασε ένα βίντεο εν είδει οντισιόν στο οποίο περιγράφει γιατί θα ήταν ιδανική να ποζάρει αλλά και γιατί η στιγμή είναι κατάλληλη για ένα μοντέλο με Down να εμφανιστεί στο δημοφιλές περιοδικό.

«Το Sports Illustrated Swim είναι πρωταθλητής στην διαφορετικότητα της ομορφιάς. Είναι καιρός να συμπεριλάβει κάποιον σαν εμένα. Είμαι χορεύτρια, μοντέλο, ομιλήτρια, απόφοιτη κολλεγίου. Είμαι η πρώτη γυναίκα με Down που διαγωνίστηκα για Miss USA» δηλώνει στο βίντεό της.

Φώτο

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024