Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερον Ντίαζ: Από πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ... οινοποιός

Κάμερον Ντίαζ: Από πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ… οινοποιός

Η Κάμερον Ντίαζ μπορεί να προσθέσει έναν άλλο ρόλο στο βιογραφικό της, αυτόν της οινοποιού

Η Κάμερον Ντίαζ μπορεί να προσθέσει έναν άλλο ρόλο στο βιογραφικό της, αυτόν της οινοποιού.

Η 48χρονη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ έχει εγκαταλείψει την καριέρα της στην υποκριτική και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της, ενώ επαγγελματικά έχει στραφεί προς μία άλλη κατεύθυνση και προωθεί τη νέα της γραμμή κρασιού.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και η Κάθριν Πάουερ, ιδρύτρια των Who What Wear και Versed Skincare, δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής οίνου και λανσάρουν μία νέα ετικέτα κρασιού, Avaline.

Μετά τις Μέρι Τζ. Μπλάιτζ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον Post Malone η μίνι συλλογή κρασιών της Κάμερον Ντιάζ κάνει ντεμπούτο σε δύο καλοκαιρινές ποικιλίες: το Avaline White είναι ένα ξηρό ισπανικό κρασί και Avaline Rosé είναι ένα ελαφρύ κρασί με νότες πεπονιού και ξύσμα εσπεριδοειδών.

«Το κρασί μου αρέσει εδώ και πολλά χρόνια» ανέφερε η Κάμερον Ντίαζ μιλώντας για το νέο της εγχείρημα.

«Αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία. Μία από τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε με την Κάθριν, σχετικά με την παραγωγή ενός καθαρότερου κρασιού ήταν «τι θα προσθέσουμε σε αυτό;. Σύντομα μάθαμε πως σημασία δεν έχει τι προσθέτεις αλλά τι δεν βάζεις μέσα σ’ αυτό» εξήγησε.

Η αμερικανίδα ηθοποιός μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία των κρασιών Avaline με ανάρτησή της στο Instagram και με φωτογραφία στην οποία απολαμβάνουν το κρασί και αποκαλύπτουν πως γεννήθηκε η ιδέα για το brand.

«Πάντα πίστευα ότι το κλειδί για την ευεξία είναι η ισορροπία. Η δημιουργία ενός καθαρού κρασιού απαλλαγμένου από δεκάδες ανεπιθύμητα και άγνωστα πρόσθετα με βοηθά να βρω αυτήν την ισορροπία, όταν απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί» έγραψε η Κάμερον Ντίαζ.

Σε συνέντευξη της στο Yahoo Finance Presents η Κάμερον Ντίαζ μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο χώρο της υποκριτικής.

Η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε ότι πλέον συνειδητοποίησε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να διοχετεύσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας, που διαθέτει σε ένα μόνο πράγμα.

Αυτή η σκέψη μπήκε στο μυαλό της, όπως λέει, όταν είδε μια φίλη της και παραγωγό να στρέφει αλλού την προσοχή της από την βιομηχανία του κινηματογράφου, όταν μεγάλωσε η οικογένεια της.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι στο παρελθόν έδινε το 100% της στις ταινίες, που συμμετείχε, ενώ τώρα δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει το ίδιο.

«Έχουμε μόνο το 100%. Δεν έχουμε 200%. Έχεις 100%, έτσι; Πρέπει να χωρίσεις αυτό το 100%. Πόσο θα δώσεις στην οικογένειά σου; Πόσο θα δώσεις στην καριέρα σου; Για μένα, ξέρω ποια είναι η αναλογία για μία ισορροπημένη ζωή αυτήν τη στιγμή», εξήγησε η ηθοποιός.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024