Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η τηλεόραση έχει αναβαθμιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η τηλεόραση έχει αναβαθμιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 7/4, ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, όπου μίλησε για την καραντίνα, τη συμμετοχή του στη νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, την οικογένειά του, αλλά και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου αισιόδοξος και ότι βλέπει το ποτήρι μισοάδειο. Αυτή είναι και η στάση του απέναντι στην πανδημία και την καραντίνα.

Μίλησε για το «Καφέ της Χαράς», αλλά και την καινούρια του δουλειά, το «Καρτ Ποστάλ» από το ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου. Πρόκειται για μια σειρά με αυτοτελείς ιστορίες και ο ίδιος συμμετέχει στο πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε στην Κρήτη. Το συγκεκριμένο επεισόδιο λέγεται «Έρωτα για τον έρωτα», ενώ όπως είπε το κάθε ένα θα είναι μια καινούρια ιστορία.

Για το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες σειρές ξεκινούν γυρίσματα και προβολές στην τηλεόραση, είπε ότι έχει γίνει μια μεταστροφή στην μυθοπλασία, καθώς ο κόσμος ζητάει καλύτερη ποιότητα, αλλά υπάρχει και ανταγωνισμός με τις ξένες παραγωγές.

«Η τηλεόραση έχει αναβαθμιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Για την άλλη επιτυχία στην οποία πρωταγωνιστούσε, τα «Μαύρα μεσάνυχτα», δήλωσε πως θα συμμετείχε σε ένα ριμέικ αν και δεν είναι φαν των ριμέικ, καθώς υπάρχουν πολλά και καλά σενάρια που πρέπει να δουλευτούν.

Μίλησε ακόμα για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου λέγοντας πως έχει επηρεαστεί από όλη αυτή την ιστορία, νιώθοντας στην αρχή σοκαρισμένος και στη συνέχεια ανακουφισμένος.

«Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσει στο τέρμα», σχολίασε.

Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας σε ένα περιστατικό και έχει ήδη καταθέσει στο πειθαρχικό της ΣΕΗ, ενώ αν χρειαστεί θα ξανακαταθέσει.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιξαν θετικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γάμο του με την Μπέσυ Μάλφα και στα τρία τους παιδιά. Οι δίδυμες κόρες του έχουν ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών τους, ανησυχεί για αυτές, αλλά παράλληλα χαίρεται που βρήκαν ένα χώρο που μπορούν να εκφραστούν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024