Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Άσχημα μαντάτα για το μοντέλο - Τι συμβαίνει;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Άσχημα μαντάτα για το μοντέλο – Τι συμβαίνει;

Οι φήμες πως το «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες, με το οριστικό φινάλε της εκπομπής να επιβεβαιώνεται τώρα και εκ των έσω

Οι φήμες πως το «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες, με το οριστικό φινάλε της εκπομπής να επιβεβαιώνεται τώρα και εκ των έσω.

Οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν ήδη ενημερωθεί πως το project ολοκληρώνει την πορεία του στο τέλος της σεζόν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει άλλη πρόταση στην παρουσιάστρια η οποία είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στο «αδερφάκι» του καναλιού της Κάντζας που δεν είναι άλλο από το  Star.

Η αλήθεια είναι πως αν το κανάλι δεν δεσμευόταν με το συμβόλαιο της Ηλιάνας, η εκπομπή θα είχε κατεβάσει ρολά πολύ νωρίτερα, ωστόσο με τις δεδομένες συνθήκες κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο.

Παρά την αποτυχία της συγκεκριμένης εκπομπής, ο σταθμός διατηρεί άψογες σχέσεις με την Ηλιάνα η οποία παρά τις εντάσεις στα παρασκήνια, παραμένει ήρεμη, κοιτά τη δουλειά της και αποφεύγει να συμμετάσχει σε οποιουδήποτε είδους «κόντρες». Κάτι που δεν συμβαίνει με όλους τους συνεργάτες της.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, θέλουν τον σταθμό να μην έχει κάνει καμία συζήτηση περί παραμονής κάποιων εκ των συντελεστών του «Pop Up» στο δυναμικό του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024