Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σταρ ποζάρουν με τα «παιδιά» τους για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

Οι σταρ ποζάρουν με τα «παιδιά» τους για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

Πολλοί ήταν οι σταρ της ελληνικής showbiz που θέλησαν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο τα αδέσποτα ζωάκια που αποφάσισαν να υιοθετήσουν έχουν αλλάξει τις ζωές τους

Ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ήταν η χθεσινή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων πολλοί ήταν οι σταρ της ελληνικής showbiz που θέλησαν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο τα αδέσποτα ζωάκια που αποφάσισαν να υιοθετήσουν έχουν αλλάξει τις ζωές τους.

Οι έλληνες celebrities αποφάσισαν να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους φίλους τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να σώζεις τη ζωή ενός μικρού πλάσματος που θα σου δώσει πίσω στο διπλάσιο όλη την αγάπη που του παρέχεις.

«Ήρθε στην ζωή μας πριν 5 μήνες σχεδόν,από το @a_little_shelter και μας την ομόρφυνε.

Όχι μόνο την δίκη μας αλλά και της Ροξυ που απέκτησε παρέα και γέμισε η αγκαλιά της τα βράδια!

Η αγάπη που μας δίνει ο μεζές και το γάβγισμα του μόλις ακούει ότι πάρκαρα από κάτω-που είναι σαν πανηγυρισμός σε γήπεδο και σαν πυροτεχνήματα συγχρόνως-είναι η απάντηση στο ερώτημα «έκανα καλά που τον πήρα?» και πάντα όταν τον βλέπω, και τον παίρνω αγκαλιά,τα ξεχνάω όλα και επιβεβαιώνω το «ναι, καλά έκανα και τον πήρα» γιατί ότι κι αν συμβαίνει γύρω μου, έχω μια υπέροχη αγκαλιά που περιμένει να μου δώσει φιλιά και χαρές»  έγραψε σε σχετική ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα.

«Σήμερα, παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα τρία αυτά πλάσματα: τον Άντι, τον Τρίκι και τη Jujubi 🐶🐱 Ο σκοπος δεν είναι να πάρουν όλοι απο ένα αδέσποτο,αλλά να συνειδητοποιησεις ότι εχεις τόσο πολύ συσσωρευμένη αγάπη και απλα να διαλεξεις ποιο θα είναι το πλάσμα που θα την δωσεις..θελεις να είναι σκυλί;

Να είναι γάτα; Παπαγαλάκι; φίδι; Ότι νομιζεις εσυ..
spoiler alert: είναι παντα δίπλα σου,σε αγαπούν χωρις κανενα περιορισμό και είναι η χαρούμενη στιγμή της ημερας σου..

Τα ζώα μας δίνουν ανιδιοτελή αγάπη. Αρκεί μόνο μια αγκαλιά και θα το καταλάβεις αμέσως» έγραψε στη δική του ανάρτηση ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μαύρου από τα χιόνια.

«Νόμιζα πως σου έσωσα εγώ τη ζωή ,αλλά τελικά εσύ έσωσες τη δίκη μου» έγραψε η Μαρίλια Μητρούση στη δική της ανάρτηση.

«Πριν 5 χρόνια ανοίξαμε την αγκαλιά μας και το σπίτι μας στον ημίαιμο μικρό Gizmo! Ο Gizmo έγινε από την πρώτη στιγμή ισότιμο μέλος της οικογένειάς μας και δεν έχει πάψει στιγμή να μας δίνει χαρά και χαμόγελα με την ανιδιοτελή, αγνή αγάπη του!

Αν θέλετε κι εσείς ένα τετράποδο φίλο να γεμίσει το σπίτι σας υιοθετήστε και σώστε ένα ζωάκι. Η αγάπη κερδίζεται, δεν αγοράζεται!» έγραψε η Νόνη Δούνια.

«Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων. Σε αυτό το σπίτι ήμασταν όλοι αδέσποτοι πριν βρούμε ο ένας τον άλλον. (Δίποδα και τετράποδα)», έγραψε από τη μεριά της η Άντα Λιβιτσάνου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα κατοικίδία της.

«Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα και εμείς υιοθετήσαμε αυτό το πλάσμα από το @a_little_shelter και την @katrina_tsantali! Είναι ο Κόφι μας», έγραψε η Ματίνα Νικολάου.

«Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Πως να μην γιορτάσω αυτή τη μέρα όταν για 6 ολόκληρα χρόνια έχω δίπλα μου αυτό το πλασματάκι που μου δίνει απλόχερα αγάπη, συντροφιά και γέλιο. Να τα αγαπάτε και να τα φροντίζετε τα ζωάκια γιατί αυτά σας αγαπάνε διπλά!!» έγραψε στη δική της ανάρτηση η Δανάη Μιχελάκη.

«Παγκόσμια Ημέρα αδέσποτων ζώων. Ας ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης στα εγκαταλελειμμένα αδέσποτα που λαχταρουν- πίσω από τα σύρματα των καταφυγιων- την ανθρώπινη ζεστασιά και φροντίδα μας» έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην δική του ανάρτηση στο Instagram.

«Και όσο με θυμάμαι, πάντα στους δρόμους και στα σοκάκια καθισμένη με έναν αδεσποτούλη να συζητάω και να παίζω.

Μεγαλωμένη και περιτριγυρισμένη πάντα μα πάντα από πολλά ζώα, έμαθα όχι απλά να τα αγαπάω και να τα σέβομαι αλλά ότι είναι και αναπόφευκτο και αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της ζωής μου…..και αυτό με ευλάβεια και προσήλωση το έχω περάσει και στο παιδί μου!

Δεν ήξερα ποια φωτογραφία ή βίντεο να πρώτοανεβάσω και να μοιραστώ μαζί σας…..διάλεξα αυτή την εικόνα που μου θύμισε την μικρή Μαρία, ξυπόλυτη στους δρόμους σαν αγριοκάτσικο , την εικόνα που είχε άρωμα ανέμελο, νοσταλγικό με πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο τον αδεσποτούλη μούργο αλλά και τη κυρία που με καμάρι με κοιτάει……

Το μόνο που θα πω για την ήμερα αυτή, την ημέρα των αδέσποτων ζώων, είναι: «μάθετε τα παιδιά σας να αγαπούν και να σέβονται τα ζώα, την φύση, τους συνανθρώπους μας. Η παιδεία είναι αυτή που εμπλουτίζει τους ανθρώπους, τους εμπλουτίζει με καθαρή γνήσια, αυθεντική ψυχή, με διορατικότητα και σεβασμό προς το κάθε τι”.» έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

View this post on Instagram

A post shared by Maraveyas (@maraveyas)

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024