Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σιωπηλός Δρόμος: Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς

Σιωπηλός Δρόμος: Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς

Το βαν των απαγωγέων καίγεται ολοσχερώς και οι πρωταγωνιστές μιλούν για τις κινηματογραφικές προδιαγραφές της πολυσυζητημένης σειράς.

Εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα της σειρά «Σιωπηλός δρόμος» πρόβαλε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Σε αποκλειστικό βίντεο βλέπουμε να καίνε το βαν με το οποίο οι απαγωγείς παρακολουθούσαν το σχολικό λεωφορείο και τα παιδιά. Το εντυπωσιακό είναι πως το βαν κάηκε ολοσχερώς κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε ελληνικές παραγωγές.

O Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ένας εκ των απαγωγέων, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη σειρά του MEGA που καθήλωσε χθες το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός έχει τον ρόλο του απαγωγέα, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει παραπάνω πληροφορίες για να διατηρήσει το μυστήριο της σειράς.

«Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που γίνεται εδώ, ελπίζω να το αναγνωρίσουν και οι τηλεθεατές και να έχει επιτυχία. Αυτό που συμβαίνει εδώ τολμώ να πω σπάνιο, έως μοναδικό» είπε ο ίδιος.

Ο Χρήστος Λούλης από την μεριά του τόνισε ότι κάθε επεισόδιο χρειάζεται 8 μέρες για να γυριστεί. «Έχουμε τη χαρά να μπορούμε να το ζούμε και εμείς οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης. Να δουλεύουμε τις σκηνές, να παίρνουμε ωραίες γωνίες. Δεν έχουμε την πιλάλα που έχουν ηθοποιοί σε άλλες σειρές, και αυτό είναι καλό» εξήγησε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του. «Εγώ κάνω τον πατέρα ενός κοριτσιού. Βγαίνουμε διάφορα μυστικά της κοινότητας όσο ψάχνουμε τα παιδιά, αλλά αν σου πω άλλα θα πρέπει να σε σκοτώσω» είπε χαριτολογώντας ο Χρήστος Λούλης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024