Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o

«Η Γυναίκα με τα Τέσσερα Ονόματα»: Ένας φόρος τιμής στις γιαγιάδες μας

Το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Βιτωράτου αφηγείται την ιστορία της ζωής της Αγγελικής Νασιοπούλου, μιας γυναίκας που έμοιαζε πολύ με την δική μας γιαγιά

Μια αφήγηση ζωής δια στόματος της ηρωίδας του, της γιαγιάς του, που δημιουργήθηκε για να κρατήσει για πάντα ζωντανή την μνήμη της. Μια γυναίκα που αφηγείται τα τέσσερα ονόματα της ζωής της και τι σημαίνουν για αυτήν. Είναι η Αγγελική, η Κικίτσα, η Γιώργαινα και η Μπουμπού. Ένα ταξίδι στα χρόνια της ως παιδί, γυναίκα, χήρα και γιαγιά. Η ζωή μιας κοσμικής γυναίκας περιγράφεται μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου, γεμισμένες από συναισθήματα, πότε χαράς πότε λύπης και πότε αγωνίας.

«Αληθινό, πνευματώδες, σκληρό, αστείο, συγκινητικό και τρυφερό. Ένα θαύμα!», έγραψε για το βιβλίο ο  βραβευμένος συγγραφέας  Γιώργος Γιώτσας.

«Ήταν η γιαγιά του Γιώργου, αλλά μοιάζει σα να ήταν η γιαγιά όλων μας. Αυτή η αρχετυπική φιγούρα της οικογένειας, τόσο διαφορετική για τον καθένα, αλλά τόσο ίδια για τους περισσότερους.», σχολίασε μόλις το διάβασε η κωμικός και αρθρογράφος Λίλα Σταμπούλογλου.

«Η Γυναίκα με τα Τέσσερα Ονόματα» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άρτεμις από όπου μπορείτε και να το παραγγείλετε. Με την περισυλλογή υλικού και την επεξεργασία ασχολήθηκε η συγγραφέας και δημοσιογράφος  Γεωργία Δρακάκη.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Βιτωράτο:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως air host στο Δουβλίνο. Είναι ιδρυτής του ταξιδιωτικού ηλεκτρονικού περιοδικού FollowGeorge.gr μέσω του οποίου μοιράζεται με τους αναγνώστες του τις εκατοντάδες εμπειρίες του από τόπους της γης. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις, ενώ οι σπουδές του σχετίζονται με το Digital Marketing. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024