Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζεντάγια: Ο νέος ρόλος - πρόκληση δεν μοιάζει με κανέναν άλλο

Ζεντάγια: Ο νέος ρόλος – πρόκληση δεν μοιάζει με κανέναν άλλο

Η Ζεντάγια είναι η νεαρότερη ηθοποιός που κέρδισε Emmy Α’ γυναικείου ρόλου θα κατάφερε να κερδίσει και τις εντυπώσεις στον νέο απαιτητικό της ρόλο;

«Καλώς ήρθες στο Space Jam, Ζεντάγια! » Στις 3 Απριλίου, η Entertainment Weekly ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός της σειράς Euphoria θα υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα της Lola Bunny στο Space Jam: A New Legacy με τον LeBron James.

Η Ζεντάγια θα είναι μέρος της προσπάθειας να εξελιχθεί η Lola μετά την εικόνα της το 1993, καθώς ο σκηνοθέτης Malcolm D. Lee στοχεύει να «αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητα ισχυρών, ικανών γυναικείων χαρακτήρων».

Πολλοί οπαδοί του πρώτου Space Jam εξεπλάγησαν όταν είδαν τη μεταμόρφωση της Lola όταν παρουσιάστηκαν οι νέες εικόνες χαρακτήρων. Αποδεικνύεται, πως αυτή η αλλαγή είναι απολύτως σκόπιμη για τον Lee.

Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι το βλέμμα και ο χαρακτήρας της ηρωίδας δεν ήταν το μόνο πράγμα που άλλαξε. Διαβεβαίωσε ότι είχε μια «πραγματική φωνή» και θα μπορούσε να είναι «θηλυκή χωρίς να αντικειμενοποιηθεί». Συνέχισε, «Για εμάς, θέλουμε να στηρίξουμε την αθλητική της ικανότητα, τις ηγετικές της ικανότητες, και να την κάνουμε τόσο γεμάτο χαρακτήρα όσο οι άλλοι».

Παρακολουθήστε τη Lola και την πλήρη Tune Squad στις 16 Ιουλίου, όταν η ταινία θα είναι διαθέσιμη στα θέατρα και για ροή στο HBO Max.

Δείτε το τρέιλερ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024