Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χέιλι Μπάλντουιν : Η ψυχολογική υποστήριξη που της παρείχε ο Τζάστιν Μπίμπερ στις πιο δύσκολες στιγμές

Χέιλι Μπάλντουιν : Η ψυχολογική υποστήριξη που της παρείχε ο Τζάστιν Μπίμπερ στις πιο δύσκολες στιγμές

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάσημοι φίλοι μας έχουν πέσει θύματα κακεντρεχών σχολίων στα social media και νια, η Hailey ήρθε αντιμέτωπη με τους haters περισσότερες φορές από όσες θυμάσαι

Τι θα ήταν η Χέιλι χωρίς τον αγαπημένο της Τζάστιν Μπίμπερ; Όπως φαίνεται ο σύζυγός της την έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές.

Η πανέμορφη Χέιλι κάνει ένα νέο βήμα και μέσα από την πλατφόρμα του YouTube στο επίσημο κανάλι της μιλά για θέματα ψυχικής υγείας. Το video της έχει τεράστια ανταπόκριση από τους διαδικτυακούς της φίλους και ναι μέσα σε αυτό αναφέρθηκε στον Τζάστιν αλλά και στο πώς εκείνος τη βοήθησε σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάσημοι φίλοι μας έχουν πέσει θύματα κακεντρεχών σχολίων στα social media και νια, η Χέιλι ήρθε αντιμέτωπη με τους haters περισσότερες φορές από όσες θυμάσαι.

Τα αρνητικά σχόλια

Σύμφωνα με το teen.queen.gr, τον περασμένο χρόνο εντύπωση είχε κάνει στους θαυμαστές της μια ιδιαιτερότητα στα δάχτυλά της και φυσικά τα σχόλια τους ήταν τόσο έντονα που έκαναν τη Χέιλι να νιώσει άσχημα.

Ακόμη ένα περιστατικό που φαίνεται όμως ότι την επηρέασε αρκετά ήταν τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από χρήστες του Twitter. Και εδώ ήρθε η μεγάλη αποκάλυψή της.

Ο Τζάστιν στάθηκε στο πλευρό της, άλλωστε αν δεν είναι εκείνος γνώστης των χιλιάδων αρνητικών σχολίων, τότε ποιος; Η Χέιλι εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της ήταν εκείνος που τη βοήθησε να διαχειριστεί όλη αυτήν την κακία του κόσμου και τελικά διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter.

«Πραγματικά πίστευα πως οι fans έβλεπαν κάτι που εγώ δεν βλέπω, νόμιζα πως είχαν δίκιο σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έκαναν. Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ με αυτό. Πραγματικά του δίνω τα εύσημα γιατί εκείνος είχε να διαχειριστεί τέτοια σχόλια σε μεγαλύτερο βαθμό.» είπε στο απόσπασμα.

Βίντεο

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024