Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οκτώ influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αν φοράς medium ή large

Οκτώ influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αν φοράς medium ή large

Η έλλειψη εκπροσώπησης διαφορετικών τύπων σώματος υπήρξε πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό στον χώρο της μόδας και μια ομάδα που συχνά παραλείπεται είναι οι άνθρωποι που φοράνε medium-large

Ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που λέμε ότι η σχέση μας με τη μόδα είναι μια κατάσταση αγάπης-μίσους. Για παράδειγμα, μας αρέσει πολύ να ενημερωνόμαστε σχετικά με τις νέες τάσεις και να δημιουργούμε καινούργιους συνδυασμούς για outfits.

Ωστόσο, δεν μας αρέσει όταν τα brands φτιάχνουν ρούχα που δεν μας χωράνε ή απλώς παρουσιάζουν τα κομμάτια τους μόνο πάνω σε ένα συγκεκριμένο σωματότυπο (λεπτές, ψηλές) αφήνοντας όλες εμάς τις υπόλοιπες να μαντέψουν πως αυτά θα έδειχναν πάνω μας.

Η έλλειψη εκπροσώπησης διαφορετικών τύπων σώματος υπήρξε πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό στον χώρο της μόδας και μια ομάδα που συχνά παραλείπεται είναι οι άνθρωποι που φοράνε medium-large.

Πόσο συχνά μπαίνουμε σε μια ιστοσελίδα και βλέπουμε ρούχα πάνω σε κάποια που είναι μέγεθος 38-40; Και πόσο συχνά εντοπίζουμε ένα mid-size μοντέλο στην πασαρέλα; Είναι σπάνιο και ταυτόχρονα είναι και περίεργο, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού ανήκει ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές influencers που καλύπτουν αυτό το κενό που υπάρχει στην αγορά. Εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ, μοιράζονται fashion hacks και τις προτάσεις τους για ψώνια και μας δίνουν πολλές ιδέες για outfits για οποιαδήποτε φοράει medium-large. Οπότε, αν αναρωτήθηκες ποτέ «αλλά πως θα δείχνει αυτό το ρούχο πάνω μου;» όσο κοίταζες τα καινούργια fashion items σε μια ιστοσελίδα, παρακάτω θα βρεις 8 γυναίκες που φοράνε medium-large για να ακολουθήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: queen.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024