Ο Κώστας Μαρτάκης διανύει μια ήρεμη φάση της προσωπικής του ζωής, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την καθημερινότητά του εν μέσω lockdown.

Να αναφερθούμε στο νέο σου κομμάτι για να σε ρωτήσω αν αυτά που τραγουδάς τα έχεις βιώσει;

Ποιος άνθρωπος δεν έχει ζήσει πόνο, χωρισμό ή απόρριψη; Εννοείται πως τα έχω ζήσει!

Έχεις ζήσει και τον απόλυτο έρωτα;

Θέλω να πιστεύω πως ναι, αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το αύριο. Είμαι όμως ικανοποιημένος και γεμάτος με όσα έχω ζήσει έως τώρα.

Στην τελευταία δημόσια τοποθέτηση σου για την προσωπική σου ζωή, ανέφερες πως είσαι σε σχέση, εκτός καλλιτεχνικού χώρου, και είσαι πολύ καλά. Ισχύει ακόμη αυτό;

Ναι, ισχύει, και είμαι πολύ καλά.

Είναι γνωστό ότι οργανώνεις μπάρμπεκιου και ψήνεις για τους φίλους σου. Τι άλλο σου αρέσει να κάνεις στο σπίτι σου;

Ασχολούμαι πολύ με τα φυτά μου και τη διακόσμηση των χοίρων του σπιτιού μου, τους οποίους ανανεώνω συχνά. Αφιερώνω επίσης χρόνο στη γυμναστική και, φυσικά, τη μουσική. Το σπίτι μου για μένα είναι ιερό, είναι ο χώρος όπου μπορώ να κάνω τα πάντα, γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένος και ήρεμος όταν βρίσκομαι εκεί.

Αυτή η κατάσταση που ζούμε, με καραντίνα, αποστάσεις και μάσκες, σε έχει δυσκολέψει πολύ;

Ναι, γιατί δεν είναι εύκολο να δω τους δικούς μου ανθρώπους, να είναι το σπίτι μου ανοι­χτό. Επίσης, δεν κάνω αυτό που αγαπώ, δεν έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο και δεν τραγουδάω.

Όσο κι αν ξεσπάω στο στούντιο -όπου πολλές φορές θα πω και κομμάτια που δεν μου αρέσουν και δεν πρόκειται να κυ­κλοφορήσω ποτέ- απλώς για να τραγουδήσω περισσότερη ώρα.

Είναι πλήγμα η έλλειψη επαφής με τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες τρε­φόμαστε από την αγάπη και την ενέργεια του κοινού, από αυτό το μοναδικό δούναι και λα­βείν. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ, ακόμα και σε αυτήν τη δύσκολη συνθήκη που ζούμε όλοι, να βρω έστω μία χαραμάδα για να μπαί­νει φως, δεν μου αρέσουν η γκρίνια, η μιζέ­ρια και η μαυρίλα.

Κάποιοι στράφηκαν στα Social Media και αυτή την περίοδο. Ποια είναι η δική σου σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Ικανοποιητική, μέχρι ενός σημείου. Μου αρέσουν αλλά όχι φανατικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μόλις ετοιμάσουν ένα πιάτο φαγητό, θα το τραβήξουν φωτογραφία. Θα το απολαύσω με τα μάτια μου, όχι με το κι­νητό μου, και μετά θα το φάω. Δεν είμαι ιδι­αίτερα εξωστρεφής στα Social Media είμαι όμως στη ζωή μου, είπε ο τραγουδιστής σύμφωνα με το «HELLO».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο