Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Μουτσάτσου: Γιατί έφυγα από την Ελλάδα - Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Κατερίνα Μουτσάτσου: Γιατί έφυγα από την Ελλάδα – Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα στο peak της καριέρας της και να κάνει μια νέα αρχή και οικογένεια στις ΗΠΑ μίλησε στις Roomies η Κατερίνα Μουτσάτσου

Για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα στο peak της καριέρας της και να κάνει μια νέα αρχή και οικογένεια στις ΗΠΑ μίλησε στις Roomies η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Μιλώντας από το Λος Άντζελες όπου κατοικεί μόνιμα πλέον, η ηθοποιός σημείωσε πως όταν πήρε την απόφαση να μεταναστεύσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες η καριέρα της στην Ελλάδα βρισκόταν σε ανοδική πορεία.

«Έβγαλα το εισιτήριό μου και έφυγα μέσα σε δύο εβδομάδες. Ήταν άμεση η απόφασή μου, αλλά θυμάμαι ότι σε μια συνέντευξη του 2007 έλεγα ότι είμαι διατεθειμένη να κάνω μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, γιατί η ζωή μου είναι πιο πάνω από τη δουλειά μου» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με το σύζυγό της, λέγοντας ότι κάθισαν τυχαία δίπλα-δίπλα σε μια πρεμιέρα. «Δεν ήταν καλεσμένος στη συγκεκριμένη παράσταση, αλλά είχε χάσει το ¼ από μια άλλη ταινία που έπρεπε να δει. Είδε το κόκκινο χαλί και μπήκε» συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε το τυχαίο γεγονός που τους έφερε σε διπλανές θέσεις.

«Όση ώρα βλέπαμε την ταινία, εκείνος έλεγε αστεία και γέλαγα, μετά περπατήσαμε για λίγο μαζί και μου ζήτησε το mail μου και έτσι επικοινωνήσαμε» πρόσθεσε.

Tα παιδιά της

Η Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε και για το στούντιο που δημιούργησαν με το σύζυγό της, αλλά και την απόφασή της να αφοσιωθεί στα παιδιά της. «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω αφοσιωθεί στα παιδιά μου. Ευτυχώς είχα την υποστήριξη του συζύγου μου σε αυτό» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως τώρα είναι σε θέση να κυνηγήσει την καριέρα της και πάλι.

Επίσης, μιλώντας για τη διαφορά της ποιότητας ζωής στο Λος Άντζελες με την Ελλάδα, η Κατερίνα Μουτσάτσου υπογράμμισε πως «στην Ελλάδα θέλεις να ζεις, όχι να κάτσεις να γράφεις. Θες να βλέπεις τη θάλασσα, τα μνημεία, να πηγαίνεις βόλτα, για μπάνιο, να τρως καρπούζι», ενώ πρόσθεσε πως ο σύζυγός της θα ήθελε να έρθει να μείνει στην Ελλάδα, κάτι που έκανε σε νεαρή ηλικία.

Τέλος, αναφέρθηκε στους διάσημους γείτονες και φίλους που έχουν στο LA, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον κάποιου από αυτούς για την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024