Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμι Λοβάτο : Αναβιώνει την νύχτα που κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση στο νέο της κλιπ

Ντέμι Λοβάτο : Αναβιώνει την νύχτα που κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση στο νέο της κλιπ

Η Ντέμι Λοβάτο μαγνητοσκόπησε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο οποίο μάλιστα η ίδια μοιράστηκε και την περίοδο που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά

Η Ντέμι Λοβάτο μαγνητοσκόπησε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο οποίο μάλιστα η ίδια μοιράστηκε και την περίοδο που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά. Όπως είναι λογικό οι σκηνές αυτές δεν θα προβληθούν, παρόλο που είχαν ήδη γυριστεί. Συγκεκριμένα η αποκάλυψη αυτή ήρθε με το τέταρτο μέρος του ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί σήμερα στο Youtube, με τίτλο «Dancing With The Devil».

Μάλιστα πηγές της παραγωγής αναφέρουν πως: «Είναι δύσκολο γιατί γυρίσαμε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας». Στο βίντεο αυτό σύμφωνα με το “Mirror” η τραγουδίστρια θα εμφανιζόταν χαρούμενη με την περιοδεία της και θα ένιωθε ξανά παιδί. Ωστόσο, σε ένα άλλο κλιπ, η Ντέμι ακούγεται να λέει ότι «εργαζόταν και προσπαθούσε να είναι ελεύθερη για 13 χρόνια».

«Η χρήση ναρκωτικών σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή»

«Με τον ίδιο τρόπο [η χρήση ναρκωτικών] σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή μου μερικές φορές, γιατί υπήρχαν στιγμές που αντιμετώπισα τις αυτοκτονικές ιδέες», λέει η Λοβάτο, αποκαλώντας τον εθισμό της ως «καταστροφικό μηχανισμό αντιμετώπισης» που της έδινε κάτι άλλο να επικεντρωθεί.

Η Λοβάτο προσθέτει ότι πιστεύει πως «στράφηκε σε αυτούς τους μηχανισμούς αντιμετώπισης γιατί πραγματικά είχα πολύ πόνο που από τη μία δεν ήθελα να πεθάνω και από την άλλη δεν ήξερα τι άλλο να κάνω».

Σημειώνει ότι τώρα έχει «άλλα εργαλεία και άλλους πόρους» για να βοηθηθεί. «Έκανα το καλύτερο που μπορούσα εκείνη την εποχή».

«Τώρα ξέρω πώς να το αντιμετωπίζω διαφορετικά έτσι δεν χρειάζεται να καταφύγω ξανά σε αυτές τις συμπεριφορές» λέει σύμφωνα με την προεπισκόπηση που παρουσιάζει το E! News, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Σε δηλώσεις της νωρίτερα αυτόν τον μήνα η τραγουδίστρια είπε ότι «όλα έπρεπε να συμβούν για να πάρω τα μαθήματά μου. Ήταν ένα οδυνηρό ταξίδι, λυπάμαι όταν σκέφτομαι τον πόνο που έπρεπε να υπομείνω για να ξεπεράσω όλα αυτά, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024