Ακόμα κι αν δεν το ομολογούν όλα τα ζώδια σε κάποια φάση της ζωής τους θα περάσουν από μια σχέση μίσους.

Είτε αυτή είναι φιλική, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική το μίσος ακόμα κι αν δεν εκφράζεται θα σιγοβράζει μέσα τους.

Πώς όμως μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιος σας μισεί;

ΚΡΙΟΣ:

Ο Κριός, αν σε μισεί κατά βάθος, θα προσπαθήσει να σε αποφύγει με κάθε τρόπο. Και αυτό θα το κάνει, επειδή δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του ή να κρύψει τα αισθήματά του. Φαίνονται στο πρόσωπό του! Τον διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος πολύ απλά θα σε αγνοήσει. Είναι η καλύτερη λύση για εκείνον, καθώς δεν θέλει να δείχνει κανένα του συναίσθημα μπροστά σου. Αν και δεν μισεί εύκολα ανθρώπους, όταν το κάνει, τους ξεγράφει τελείως!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αν ο Δίδυμος σε μισεί, είτε κρυφά είτε φανερά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο δείξει. Θα το καταλάβεις και θα το νιώσεις στο πετσί σου. Μέχρι και στα social media θα μπορούσε να σε ξεφτιλίσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Όταν ο Καρκίνος δεν σε «πάει», θα κάνει τα πάντα για να σε ξεφορτωθεί, όσο πιο γρήγορα μπορεί. Θα κλειστεί στο καβούκι του, δε θα σου μιλάει και θα προσποιείται ότι δεν υπάρχεις καν στον χώρο. Δεν μπλέκει γενικά σε άσκοπες διαμάχες.

ΛΕΩΝ:

Ο Λέοντας, όταν κάποιον δεν τον έχει πάρει με καλό μάτι, θα του το δείξει. Μπορεί να γίνει αρκετά… κακός απέναντί του, να τον προσβάλλει, να τον μειώσει και να γυρίσει το βλέμμα του με απόλυτη απάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Παρθένος είναι… master στο να αγνοεί κόσμο και μάλιστα το κάνει με τον πιο επιδεικτικό τρόπο που θα μπορούσες να φανταστείς. Αν σε μισεί, δεν θα καταδεχτεί ούτε ματιά να σου ρίξει…

ΖΥΓΟΣ:

Μπορεί ο Ζυγός να είναι άτομο με μεγάλη υπομονή και διπλωματία, ωστόσο αν φτάσει στα όριά του, τότε μπορεί να «εκραγεί».

Αν σε μισεί, θα κόψει κάθε επαφή και επικοινωνία μαζί σου και θα σε αντικαταστήσει στο… λεπτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός σύμφωνα με είναι ειλικρινής. Αν σε μισεί, θα στο πει κατάμουτρα. Και θα σου το δώσει να το καταλάβεις με τον πιο επίπονο και σκληρό τρόπο.

Έτσι… για να πονέσεις ακόμα περισσότερο και αν σε δει και να κλαις, τότε ακόμα μεγαλύτερη η ικανοποίηση για εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης ξέρει ότι με το να σε μισεί, πιο πολύ υποφέρει ο ίδιος, παρά εσύ. Οπότε θα προσπαθήσει να σε αποφύγει με κάθε τρόπο, να σε ξεχάσει και να προχωρήσει την ζωή του παρακάτω. Ούτε εκδίκηση, ούτε τίποτα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως την αδικία δεν την αντέχει. Θα σε αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, θα σου πει το πρόβλημα που έχει μαζί σου και έπειτα θα φύγει και θα συνεχίσει την ζωή του, μέσα στην οποία φυσικά και δεν θα υπάρχεις εσύ…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αν ο Υδροχόος σε μισεί, το πιο πιθανό είναι να μην σου το πει ποτέ και να το κρατήσει για τον εαυτό του.

Αλλά αν παρατηρήσεις προσεκτικά την συμπεριφορά του, θα το καταλάβεις από τις αντιδράσεις στο πρόσωπό του ή τον τόνο της φωνής του και φυσικά τις… κακίες που μπορεί να πετάξει.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ο Ιχθύς μπορεί να γίνει αρκετά χειριστικός απέναντί σου. Μπορεί να σε μισεί ή να σε σιχαίνεται, αλλά δεν θα στο δείξει, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Θα κινηθεί μόνο πισώπλατα, ενώ μπροστά σου θα είναι σαν να σε… λατρεύει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο