Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπαλατσινού : Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία, το σύντομο χωρισμό και το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια

Τζένη Μπαλατσινού : Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία, το σύντομο χωρισμό και το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια

Μια εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του έρωτά της με τον υπουργό υγείας

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό Down Town.

Μιλώντας στη Βένια Καραγιάννη, η όμορφη Τζένη μίλησε για όλα, από τη στιγμή της γνωριμίας της με τον υπουργό υγείας, μέχρι τον σύντομο χωρισμό, την επανασύνδεση, την πρόταση γάμου και εντέλει το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων: Τη γέννηση του Κικίλια junior.

«Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια» δηλώνει η Τζένη Μπαλατσινού και στη συνέχεια αναφέρεται στο μικρό χρονικό διάστημα που πέρασαν χωριστά.

«Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια».

Όσο για την πρόταση γάμου, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τον πολύ τρυφερό με τον οποίο έγινε λέγοντας: «Συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”»

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στον ερχομό του γιου της και τον δύσκολο τοκετό που είχε.

«Aνα δεκαετία κάνω και ένα παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία για αυτό που ζούμε. Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί», είπε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024