Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσι Τέιγκεν: «Είναι πραγματικά ωραίο ότι μπορώ να εκτιμώ κάθε σημαδάκι πάνω μου»

Κρίσι Τέιγκεν: «Είναι πραγματικά ωραίο ότι μπορώ να εκτιμώ κάθε σημαδάκι πάνω μου»

Το πρώην μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν φιγουράρει στο εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης του περιοδικού People, "Beautiful", όπου εκμυστηρεύεται πως έχει εδώ και καιρό αφήσει πίσω της το μέτρημα… των θερμίδων.

Το πρώην μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν φιγουράρει στο εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης του περιοδικού People, «Beautiful», όπου εκμυστηρεύεται πως έχει εδώ και καιρό αφήσει πίσω της το μέτρημα… των θερμίδων.

Η 35χρονη Τέιγκεν είπε, επίσης, ότι ο ορισμός της για το τι εστί ομορφιά έχει αλλάξει από τότε που απέκτησε τα παιδιά της, την 4χρονη Λούνα και τον 2χρονο Μάιλς.

«Είναι πραγματικά, πραγματικά ωραίο που μπόρεσα να φθάσω σε μια ηλικία όπου μπορώ να εκτιμώ κάθε σημαδάκι και να βλέπω το σώμα μου ως κάτι που έκανε απίστευτα πράγματα. Η διαφορά έγκειται σε αυτά τα δύο όμορφα, υπέροχα μωρά και αυτά τα σημάδια είναι τα όσα έχω περάσει», λέει η Τέιγκεν στο περιοδικό People.

Η Κρίσι Τέιγκεν είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή-συνθέτη Τζον Λέτζεντ, ο οποίος το 2019 κηρύχθηκε από το People ως ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας.

Συγγραφέας η ίδια βιβλίου μαγειρικής, η Τέιγκεν αναφέρει πως είχε τα «πάνω και κάτω της» με τη διατροφή της με το πέρασμα των χρόνων, όμως δεν είναι πλέον τόσο αυστηρή με τον εαυτό της όσο την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο για μαγιό.

«Σε αυτό το σημείο, εάν με κάνει χαρούμενη και να νιώσω όμορφα, θα ενδώσω. Έχω περάσει υπερβολικά πολλά χρόνια μετρώντας θερμίδες και προγραμματίζοντας υπερβολικά πολλές ασκήσεις γυμναστικής και προσπαθώντας να ανακαλύψω τι σημαίνει η ευεξία για εμένα».

Άλλοι διάσημοι που δίνουν το «παρών» στο ειδικό αυτό τεύχος είναι η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» Ζεντάγια, η Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός Γέρι Χαν από την προταθείσα για Όσκαρ ταινία «Minari» και η Τζάνετ Μοκ, η διεμφυλική συγγραφέας και σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Pose».

Το περιοδικό People άλλαξε το 2018 τον τίτλο του ετήσιου ειδικού τεύχους του από «Most Beautiful» σε απλά «Beautiful».

Άλλοι «αστέρες» που πόζαραν στο εξώφυλλό του είναι μεταξύ άλλων η Τζούλια Ρόμπερτς, η Τζένιφερ Άνιστον, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Λεονάρντο Nτι Κάπριο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024