Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης : «Κάνετε ό,τι να' ναι, φτάνει! Ανοίξτε τώρα τα σχολεία»

Αντώνης Κανάκης : «Κάνετε ό,τι να’ ναι, φτάνει! Ανοίξτε τώρα τα σχολεία»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Παρασκευής, απευθείας στην κυβέρνηση με αφορμή τα κλειστά σχολεία. Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε, μάλιστα, σε πολύ υψηλό τόνο

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Παρασκευής, απευθείας στην κυβέρνηση με αφορμή τα κλειστά σχολεία. Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε, μάλιστα, σε πολύ υψηλό τόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως «και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε την μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση».

«Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος. «Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα»!

«Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024