Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορoναϊός : Η Sinovac διπλασίασε την παραγωγική της δυναμικότητα στα 2 δισ. δόσεις εμβολίων

Κορoναϊός : Η Sinovac διπλασίασε την παραγωγική της δυναμικότητα στα 2 δισ. δόσεις εμβολίων

Η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία Sinovac ανακοίνωσε σήμερα ότι διπλασίασε την παραγωγική της δυναμικότητα στα 2 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της για τον νέο κοροναϊό τον χρόνο. Το εμβόλιο αυτό, που έχει βαπτίσει CoronaVac, είναι ένα από τα τέσσερα τα οποία έχουν λάβει άδεια χρήσης από την κινεζική κυβέρνηση. Σε κλινικές μελέτες οι οποίες διεξήχθησαν στη […]

Η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία Sinovac ανακοίνωσε σήμερα ότι διπλασίασε την παραγωγική της δυναμικότητα στα 2 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της για τον νέο κοροναϊό τον χρόνο.

Το εμβόλιο αυτό, που έχει βαπτίσει CoronaVac, είναι ένα από τα τέσσερα τα οποία έχουν λάβει άδεια χρήσης από την κινεζική κυβέρνηση. Σε κλινικές μελέτες οι οποίες διεξήχθησαν στη Βραζιλία, η αποτελεσματικότητά του προέκυψε πως κυμαίνεται περί το 50% ως προς την αποτροπή της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 και στο 80% για την αποφυγή εκδήλωσης σοβαρών μορφών της COVID-19, που απαιτούν εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωσή της η Sinovac διευκρίνισε ότι ολοκλήρωσε τη δημιουργία τρίτης αλυσίδας παραγωγής του εμβολίου. Ο κινεζικός όμιλος είναι πλέον σε θέση κατά συνέπεια να παράγει 2 δισεκ. δόσεις τον χρόνο, που αρκούν για τον εμβολιασμό ενός δισεκ. ανθρώπων.

Η Sinovac σημείωσε ότι ήδη έχει παραδώσει 200 εκατομμύρια δόσεις του προϊόντος της σε πάνω από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Έχει εξασφαλίσει άδειες για τη διάθεση του σε πάνω από τριάντα χώρες.

Την Τετάρτη, ειδικοί του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανέφεραν ότι τα εμβόλια της Sinovac και της Sinopharm, άλλης κινεζικής φαρμακευτικής, είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, όμως πρόσθεσαν πως χρειάζονται περισσότερα δεδομένα προτού να συστήσουν τη χρήση τους.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024