Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μπαλατσινού : Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της ωραίας των '90s

Τζένη Μπαλατσινού : Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της ωραίας των ’90s

Το γλυκό και εντυπωσιακό κορίτσι που γνωρίσαμε στα τέλη της δεκαετίας του '80 μετά από την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία, είναι σήμερα μία δυναμική και επιτυχημένη γυναίκα και φυσικά περήφανη μητέρα.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει περάσει με επιτυχία από κάθε «πόστο» στο οποίο βρέθηκε.

Το γλυκό και εντυπωσιακό κορίτσι που γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μετά από την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία και τις εμφανίσεις  της σε πασαρέλες κορυφαίων ελλήνων σχεδιαστών μόδας, είναι σήμερα μία δυναμική και επιτυχημένη γυναίκα και φυσικά περήφανη μητέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις, λατρεύει τα social media, όπου συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Έχοντας φέρει πριν από λίγο καιρό στον κόσμο, τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει για ακόμα μια φορά χαρούμενες στιγμές μητρότητας, με το νέο μέλος της οικογένειας, να ολοκληρώνει την προσωπική της ευτυχία.

Από τα καλλιστεία στην τηλεόραση

Η Τζένη Μπαλατσινου γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991» σε διαγωνισμού του εξωτερικού.

Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1» (έως και το 1994) με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ.

Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 «Η Λάμψη» (το διάστημα 1991-1992) και από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Μεν Και Οι Δεν» στο επεισόδιο 39 «Αυτό το κάτι», το προτελευταίο της 1ης σεζόν, τον Ιούνιο του 1994.

Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια.

Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα». Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Greece’s Next Top Model» (2009-2011) και τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

————————————————————–

Το Σάββατο με τα ΝΕΑ

Down Town

Το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζεται και μιλά για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της.

Δανάη Μπάρκα

Η νέα της ζωή μετά τον χωρισμό και όλα όσα της έμαθε η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

The Crown

Απαγορευμένοι έρωτες, παραστρατήματα και δημόσιες γκάφες που έκαναν τη βασίλισσα να χάσει πολλές φορές τον ύπνο της.

Αντώνης Καφετζόπουλος

Μιλάει για τα social media, τις καταγγελίες στο θέατρο και τον «Σιωπηλό Δρόμο», τη νέα σειρά του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί.

Κατερίνα Λέχου

Σε μια σέξι φωτογράφιση και μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Δυναστεία Gucci

Ιστορίες μόδας, ίντριγκας, εκατομμυρίων και μιας δολοφονίας.

Good Job Nicky

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου είναι ένας εκκεντρικός αλλά τρομερά ενδιαφέρον καλλιτέχνης.

Street Food

Το πρόχειρο φαγητό αποκτά διαστάσεις gourmet. Πού θα βρεις το καλύτερο στην πόλη.

Health Report

Όλα τα νέα για την πορεία των εμβολιασμών κατά της πανδημίας στη χώρα μας και οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα Υγείας που μας απασχολούν.

———————————————————————-

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Joy» (2014-2015). Τη σεζόν 2015-2016 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny» στο MEGA, η οποία συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1. To 2019 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή: «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη» στον ΑΝΤ1.

Η προσωπική της ζωή

Από το 1996 έως το 2012 ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

«Με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλα ξεκίνησαν από ένα χορό», είχε δηλώσει τότε η Τζένη Μπαλατσινού. Πρόκειται για μία εκπομπή, στην οποία παρουσιαστής ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τους αξέχαστους Ζωή Λάσκαρη και Θέμο Αναστασιάδη.

Η Τζένη Μπαλατσινού συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκπομπή και ήρθε πιο κοντά με τον Κωστόπουλο, όταν ο σκηνοθέτης τους ζήτησε να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους.

«Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Εγώ παρ’ όλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησαν στο Λονδίνο, για επαγγελματικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για μία συνέντευξη της Σίντι Κρόφορντ, οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά και έτσι ξεκίνησε το ερωτικό τους ειδύλλιο. Αν και δεν δημοσιοποίησαν αμέσως τη σχέση τους, η πρόταση γάμου δεν άργησε να γίνει.

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά μαζί, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο και διατηρούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάντα τα παιδιά τους πρώτα.

Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα αγοράκι στις 25 Δεκεμβρίου 2020, κι έγινε έτσι μητέρα για τέταρτη φορά.

«Μετά το διαζύγιο, το πρώτο μέλημά μου ήταν τα παιδιά. Τον Βασίλη Κικίλια τον γνώρισα στο πλατό της εκπομπής μου. Ο Βασίλης, μπήκε στη ζωή μου έτσι ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια από την πρώτη στιγμή» έχει δηλώσει η ίδια μιλώντας για την γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024