Γνωρίζετε την διαφορά ανάμεσα στα cabernet από τα merlot; Εάν είστε γνώστης του κρασιού που χρειάζεστε μια αλλαγή σταδιοδρομίας, ίσως αυτή η ευκαιρία να αλλάξει κυριολεκτικά την ζωή σας. Το οινοποιείο Murphy-Goode στο Sonoma County της Καλιφόρνια προσφέρει μια θέση ενός έτους με 10.000 δολάρια ανά μήνα μισθό. Ο τυχερός υποψήφιος δεν θα κερδίσει μόνο πολύτιμη εμπειρία στη βιομηχανία του οίνου, αλλά θα έχει την δυνατότητα να ζήσει επίσης στην ειδυλλιακή πόλη του Χάιλντσμπουργκ δωρεάν για όλο το χρόνο.

«Έχουμε μια δουλειά που θα σας οδηγήσει αμέσως στη στρατόσφαιρα του κρασιού», λέει ο οινοποιός Murphy-Goode. «Ψάχνετε για μια αλλαγή στην καριέρα σας και να συνεχίσετε το πάθος σας; Μήπως λέξεις όπως Cabernet, Rosé και η Chardonnay σας κάνουν χαρούμενους μόνο στο άκουσμα τους;»


 

Η οικογενειακή επιχείρηση αναζητά κάποιον που «ρουφάει την ζωή». Η θέση είναι ανοιχτή σε όσους είναι 21 ετών και άνω και έχουν άδεια να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να υποβάλετε αίτηση, το Murphy-Goode Winery σας προσκαλεί να στείλετε ένα μήνυμα βίντεο και να εξηγήσετε «γιατί θέλετε μια πραγματικά καλή δουλειά». Στη συνέχεια, η εταιρεία θα αξιολογήσει τις εφαρμογές με βάση «αξία ρόλου, δημιουργικότητα και σχεδιασμό, εφαρμοσμένη εμπειρία και σύνολο δεξιοτήτων».

Οι πρώτες 90 ημέρες της δουλειάς θα περιλαμβάνουν την εκπαίδευση σας από τον οινοπαραγωγό Dave Ready Jr. για να μάθετε για όλες τις πτυχές της συγκομιδής κρασιού. Από εκεί, η ομάδα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μια διαδρομή που ταιριάζει στις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να εργάζεστε στους όμορφους αμπελώνες ή να διαχειριστείτε ένα από τα δωμάτια γευσιγνωσίας του οινοποιείου. Και όταν η δουλειά σας ολοκληρωθεί για την ημέρα, απλώς ξεκινήστε και απολαύστε ένα ποτήρι κρασί τοπικής παραγωγής που θα έχετε βοηθήσει να φτιαχτεί!

Ακούγεται σαν η δουλειά των ονείρων σας;

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το ρόλο από τώρα έως τις 30 Ιουνίου. Η εργασία θα ξεκινήσει περίπου τον Σεπτέμβριο του 2021.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο