Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίποτα δε νικά τη μητρική αγάπη: Μια αρκούδα προσπαθεί να βοηθήσει τα μωρά της να διασχίσουν με ασφάλεια τον δρόμο [Βίντεο]

Τίποτα δε νικά τη μητρική αγάπη: Μια αρκούδα προσπαθεί να βοηθήσει τα μωρά της να διασχίσουν με ασφάλεια τον δρόμο [Βίντεο]

Το απίστευτο περιστατικό αναρτήθηκε στο Facebook και έγινε αμέσως viral

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές μια μαμά αρκούδα και τα τέσσερα ζωηρά αρκουδάκια της καταγράφηκε στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ – και το βίντεο που το απεικονίζει έχει γίνει viral. Τα πέντε ζωάκια επιχειρούσαν να διασχίσουν έναν πολυσύχναστο δρόμο, με την αστυνομία του Γουίντσεστερ, όπου συνέβησαν όλα, να σταματά την κυκλοφορία για να τα καταφέρουν.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν τους οδηγούς για την υπομονή και τη διατήρηση της ασφάλειας των αρκούδων. Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook προκαλώντας τη συμπάθεια πολλών γονέων ανά τον κόσμο. Όλοι οι γονείς ξέρουν τι νιώθει η αρκούδα εκείνα τα τέσσερα λεπτά μέχρι να σιγουρευτεί ότι τα αρκουδάκια της είναι ασφαλή.

Η προσπάθεια της αρκούδας δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού όταν έπιανε το ένα κουταβάκι της, της ξέφευγε το άλλο. Ένα από αυτά πέρασε στην άλλη πλευρά του δρόμου, ενώ ένα άλλο είχε σκαρφαλώσει στον κορμό ενός δέντρου.

Η μαμά αρκούδα κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες δοκιμάζοντας ακόμα να μεταφέρει δύο μαζί, πράγμα που ήταν αδύνατο. Στο τέλος όμως, κατάφερε να μεταφέρει και τα τέσσερα αρκουδάκια της με ασφάλεια.

Με τον ερχομό της άνοιξης και τη λήξη της χειμερίας νάρκης, η αστυνομία της περιοχής συστήνει την προσοχή των οδηγών. «Φτιάχνει ο καιρός και τα άγρια ​​ζώα βγαίνουν να παίξουν! Προσέξτε κατά την οδήγηση και αποφύγετε την αλληλεπίδραση με αυτά τα ζώα», γράφουν στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024