Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA cinema: Πλήρες κινηματογραφικό μενού και αυτή την εβδομάδα

MEGA cinema: Πλήρες κινηματογραφικό μενού και αυτή την εβδομάδα

Στο MEGA CINEMA αυτή την εβδομάδα οι ξεχωριστές επιλογές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Στο MEGA CINEMA αυτή την εβδομάδα οι ξεχωριστές επιλογές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

https://www.youtube.com/watch?v=aLHujGaTuOI&feature=youtu.be

Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 22:00

Ένα καθηλωτικό αστυνομικό θρίλερ, «Το μυστικό του Freedomland» με τους υποψήφιους για Oscar Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Τζούλιαν Μουρ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε στις 22:00. Η Μπρέντα Μάρτιν καταθέτει στην αστυνομία ότι απήγαγαν το γιο της. Ο ντετέκτιβ Λορέντζο αναλαμβάνει την υπόθεση αναζητώντας τον κύριο ύποπτο που είναι  Αφροαμερικάνος, όπως ο ίδιος, αλλά δέχεται πολλές αντιδράσεις από την αφροαμερικάνικη κοινότητα.  Ποιο μυστικό όμως κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού; Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Πρωταγωνιστούν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζουλιάν Μουρ, ‘Εντι Φάλκο, Γουίλιαμ Φορσάιθ.

Παρασκευή 2 Απριλίου στις 21:00

Την Παρασκευή 2 Απριλίου, τα θρυλικά μπλε πλασματάκια, έρχονται με νέες περιπέτειες στη μικρή οθόνη. Τα «Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» είναι ένα απολαυστικό ταξίδι που θα κρατήσει την καλύτερη συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους.  Η Στρουμφίτα με τους καλύτερούς της φίλους πρωταγωνιστούν σε μία περιπέτεια μέσα στο απαγορευμένο δάσος με σκοπό να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό, χωρίς να τους προλάβει ο μάγος Δρακουμέλ. Θα καταφέρουν να μη βρεθούν στα ίδια μονοπάτια με το μοχθηρό μάγο; Με τις φωνές των: Ντίνου Σούτη, Σπύρου Μαργαρίτη, Μάικ Βασιλειάδη.

Παρασκευή 2 Απριλίου στις 22:50

Το βράδυ της Παρασκευής φέρνει στις οθόνες μας μια «Απειλή από το παρελθόν». Μια ταινία καταιγιστικής δράσης με πρωταγωνιστή τον μετρ του είδους, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.  Ο Φίλιπ Σοβάζ, πρώην στρατιώτης ειδικών δυνάμεων στον Περσικό πόλεμο, έχει αναλάβει την προστασία του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Γουέιν Μπάρκλει. Για να τον προστατέψει από έναν επικίνδυνο εχθρό, οργανώνει ένα ειδικό τμήμα σωματοφυλάκων, επιλέγοντας τους καλύτερους πολεμιστές και πρώην στρατιώτες. Πρωταγωνιστούν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Βιβίκα Α. Φόξ, Ραζ Αντότι, Βιβ Λίκοκ, Πίτερ Μπράιαντ, Άντριαν Χόλμς.

Κυριακή 4 Απριλίου στις 14:00 | Α΄ Τηλεοπτική Μετάδοση

Οι πρεμιέρες στο MEGA CINEMA συνεχίζονται με κορυφαίες κινηματογραφικές επιλογές. Το μεσημέρι της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση τα «400 Μίλια Αγάπης», μια τρυφερή ταινία για όλη την οικογένεια.  Η ταινία έχει ως κεντρική ηρωίδα την Μπέλα, μια σκυλίτσα που χωρίστηκε από το αφεντικό της, τον Λούκας,  και ξεκινάει ένα ταξίδι 400 μιλίων για να βρεθεί ξανά κοντά του.

Με τους: Άσλεϊ Τζάντ, Τζόνα Χάουερ Κίνγκ, Έντουαρντ Όλμος, Αλεξάντρα Σιπ, Κρις Μπάουερ.

Κυριακή 4 Απριλίου στις 22:10

Το βράδυ της Κυριακής 4 Απριλίου στις 22:10 έρχεται «Ο Μαύρος Πύργος», μια ταινία βασισμένη στο best-seller του Στίβεν Κίνγκ, με συγκλονιστικές ερμηνείες από ένα δυνατό καστ βραβευμένων ηθοποιών. Ο Μαύρος Πύργος  διατηρεί την ισορροπία του σύμπαντος. Ο Μαυροντυμένος Άνδρας  που υποδύεται ο Μάθιου ΜακΚόναχι θέλει να τον καταστρέψει με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία.  Από την πλευρά του καλού, ο  Ίντρις Έλμπα  στο ρόλο του Ρόλαντ, του τελευταίου Πιστολέρο, προσπαθεί να τον σταματήσει για να σώσει την ανθρωπότητα. Η μάχη του καλού με το κακό αποτυπωμένη εξαιρετικά  μέσα από τον συνδυασμό διαφορετικών κινηματογραφικών ειδών από τον Δανό σκηνοθέτη Νικολάι Αρσέλ. Πρωταγωνιστούν:  Μάθιου ΜακΚόναχι, Ίντρις Έλμπα, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τομ Τέιλορ.

Περιπέτεια, σασπένς, φαντασία, συγκίνηση, καθηλωτικές ερμηνείες από δημοφιλείς πρωταγωνιστές έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο MEGA CINEMA.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!

#MegaCinema

#Freedomland #SmurfsTheLostVillage #TheHardCorps #ADogsWayHome #TheDarkTower

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024