Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε κομμάτια που θα απογειώσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου

Πέντε κομμάτια που θα απογειώσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου

Δεν χρειάζεσαι πολλά - απλώς πρέπει να ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις αυτά τα πέντε κομμάτια-κλειδιά

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ και μπορεί να μην την απολαμβάνουμε όσο άλλες χρονιές (θυμάστε το μακρινό 2019;), όμως εξακολουθεί να έχει τους δικούς της κανόνες και απαιτήσεις – μεταξύ άλλων και σε ό,τι αφορά τα ρούχα μας.

Μπορεί, λοιπόν, προς το παρόν τα μόνα outfits που χρειαζόμαστε να είναι εκείνα του γραφείου, του σουπερμάρκετ και της μετακίνησης 6, όμως σύντομα ελπίζουμε ότι έστω κάποιες από τις δραστηριότητές μας θα επιστρέψουν. Και τότε θα πρέπει κάτι να φορέσουμε.

Μέχρι τότε, ξεσπάμε στυλιστικά σε κάθε ευκαιρία που βρίσκουμε και πειραματιζόμαστε με αυτά τα πέντε κομμάτια που φέρνουν αμέσως αέρα άνοιξης στη ντουλάπα μας.

Φαρδιές πλεκτές ζακέτες

Χαλαρές και με καθημερινό αέρα, μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα στον Εθνικό Κήπο, αλλά και στο γραφείο. Η λεπτή τους εκδοχή στρώνει καλύτερα πάνω (ή και μέσα) από μια φούστα ή ένα παντελόνι, καταφέρνοντας να «ρίξει» ένα πιο επίσημο κομμάτι και να το φέρει στο… ανεπιτήδευτο στυλ της καραντίνας. Στις πιο χοντρές εκδόσεις τους, λειτουργούν ακόμη και ως πανωφόρι. Φέτος, έχουν την τιμητική τους σε παστέλ αποχρώσεις.

Λευκά sneakers

Ίσως το καλύτερο νέο αυτής της λίστας, αφού σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για νέα τάση. Τα λευκά sneakers που λατρέψαμε θα μείνουν και φέτος κοντά μας, είτε θέλουμε να τα συνδυάσουμε με εξίσου αθλητικό outfit είτε τα φορέσουμε κάτω από ένα κομψό φόρεμα. Άνετα, πρακτικά και casual!

Καμπαρντίνες

Από τα πιο κλασικά ανοιξιάτικα κομμάτια, κατάλληλη για ήλιο και βροχή, ψύχρα και ζέστη, το αγαπημένο μας πανωφόρι είναι και πάλι εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να διστάσουμε απέναντι σε πρωτότυπες υφές και αποχρώσεις, αλλά και το κλασικό μπεζ παραμένει πάντα στη μόδα.

Midi φούστες

Και του γραφείου και του καφέ, και σεμνές και σέξι (ειδικά αν προσθέσουμε και ένα ωραίο βαθύ σκίσιμο), οι midi φούστες πάνε παντού – και στο κατάλληλο μήκος, πάνε σε όλες.

Καζάκες

Έχει έρθει να δούμε με άλλο μάτι τα αμάνικα πλεκτά που μας φορούσε η γιαγιά μας για να μην κρυώσουμε – ακόμη και η μητέρα μας το έβρισκε υπερβολικό. Και αυτό γιατί οι σούπερ στυλάτες, χρωματιστές εκδοχές τους όχι μόνο προσδίδουν ανοιξιάτικη εσάνς στα σύνολά μας, αλλά μπορούν να αποκτήσουν ακόμη και intellectual αέρα αν κάνουμε τις σωστές επιλογές.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024