Το STRAY διερευνά τι σημαίνει να ζει ως ον χωρίς καθεστώς ή ασφάλεια, ακολουθώντας τρία αδέσποτα – Zeytin, Nazar και Kartal – καθώς ξεκινούν ασυνήθιστα ταξίδια μέσω της τουρκικής κοινωνίας.

Οι διαδρομές τους μας επιτρέπουν ματιές πάνω σε ένα άψογο πορτρέτο της ανθρώπινης ζωής – και την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα! Ο Zeytin, έντονα ανεξάρτητος, ξεκινά περιπέτειες στην πόλη τη νύχτα. Ο Ναζάρ πλησιάζει εύκολα τους ανθρώπους γύρω της και γυρεύει χάδια και στοργή,  ενώ ο Καρτάλ, ένα ντροπαλό κουτάβι που ζει στα περίχωρα ενός εργοταξίου, βρίσκει συντρόφους στους φρουρούς ασφαλείας που το φροντίζουν.

Οι ανόμοιες ζωές των Zeytin, Nazar και Kartal τέμνονται όταν ο καθένας σχηματίζει στενούς δεσμούς με μια ομάδα νεαρών Σύρων προσφύγων που μοιράζονται τους δρόμους μαζί τους. Είτε μας οδηγούν σε πολυσύχναστους δρόμους είτε σε ερειπωμένα ερείπια, το βλέμμα αυτών των αδέσποτων λειτουργεί ως παράθυρο στις παραμελημένες γωνίες της κοινωνίας: γυναίκες σε αβίωτους γάμους, διαδηλωτές χωρίς όπλα, πρόσφυγες χωρίς καταφύγιο.

Το STRAY είναι μια κριτική παρατήρηση του ανθρώπινου πολιτισμού μέσω του άγνωστου βλέμματος των σκύλων και μια ταινία βαθιά πολιτική.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα για το STRAY, εδώ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr