Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το TikTok και η Burberry θέλουν να σε κάνουν έναν μοδάτο φυσιοδίφη

Το TikTok και η Burberry θέλουν να σε κάνουν έναν μοδάτο φυσιοδίφη

Εμπνευσμένη από τη συλλογή SS21 του Burberry, η καμπάνια Burberry x Dazed Nature Tapes βλέπει τους δημιουργούς του TikTok να εξερευνούν τους τοπικούς τους εξωτερικούς χώρους και να γίνονται οι Ατένμπορο της νέας εποχής

Εμπνευσμένη από τη συλλογή SS21 του Burberry, η καμπάνια Burberry x Dazed «Nature Tapes» βλέπει τους δημιουργούς του TikTok να εξερευνούν τους τοπικούς τους εξωτερικούς χώρους και να γίνονται οι Ατένμπορο της νέας εποχής.


Τον τελευταίο χρόνο, όπου η απομόνωση και η καραντίνα είναι η καθημερινότητα μας και το οποιοδήποτε ταξίδι έχει ανασταλεί, η δύναμη της φύσης μπορεί να αλλάξει την διάθεση σας. Είτε πρόκειται για την κολύμβηση σε μια άγρια θάλασσα ή ένα κρύο ποτάμι, την εξερεύνηση των τοπικών μας περιοχών, είτε τον προγραμματισμό μελλοντικών ταξιδιών σε άγρια αλλά και άγνωστα μέρη, η σχέση μας με τη φύση είναι ένας γερός δεσμό σε έναν αβέβαιο κόσμο.

Μια νέα συνεργασία μεταξύ Burberry και Dazed παίρνει αυτήν την εκτίμηση για τον κόσμο γύρω μας σε ένα παιχνιδιάρικο και δημιουργικό νέο επίπεδο στο TikTok, προσκαλώντας τους δημιουργούς του TikTok να κάνουν σύντομα βίντεο σε στυλ των κλασσικών ντοκιμαντέρ της φύσης. Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;

Είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή SS21 του Riccardo Tisci, μια ωδή στη βρετανική ύπαιθρο και το καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα.

Πασαρέλα στην φύση; Γιατί όχι!

Η καμπάνια «Nature Tapes» επισημαίνει ότι η σύνδεση με τη φύση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο το να βγείτε από την πόρτα σας και να εκτιμήσετε τα τοπία και τα ακμάζοντα οικοσυστήματα γύρω σας. Κάθε δημιουργός διαμορφώνει τη δική του λήψη για το βίντεο του. Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί παντού, από τους υπέροχους καταρράκτες του Griffin της Γεωργίας, μέχρι τους επιβλητικούς γκρεμούς του Οντάριο, τα εκτεταμένα δασικά εδάφη της Καλιφόρνια, στους δρόμους του Λος Άντζελες και το κέντρο της Νέας Υόρκης.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024