Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας, η οποία αναμενόταν να αρχίσει στις 24 Μαρτίου αναβλήθηκε λόγω εθνικού πένθους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Σεΐχη Χαμντάν μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ, αναπληρωτή κυβερνήτη του Ντουμπάι και υπουργού Οικονομικών και Βιομηχανίας.

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας  ξεκίνησε τελικά στις 28 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως την 1η Απριλίου με επιδείξεις συνολικά 25 σχεδιαστών από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022

Η εκδήλωση, στην οποία αντιπροσωπεύονται και οι 22 αραβικές χώρες θα παρουσιαστεί ψηφιακά από τη Microsoft και τα σόου θα είναι διαθέσιμα μέσω streaming από το Facebook.

Ο Ιταλός σχεδιαστής Antonio Grimaldi είναι μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων και θα κάνει ντεμπούτο στην Αραβική Εβδομάδα Μόδας με τη συλλογή του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022.

DAY TWO – ARAB FASHION WEEK WOMEN’S – AW21/22
29TH MARCH 2021 SHOWCASING:

NOHMA DESIGN

NIRMOOHA

COUNCIL RED TALKS X…

Δημοσιεύτηκε από Arab Fashion Week στις Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ συμμετέχουν το σχεδιαστικό δίδυμο από τον Λίβανο και τη Βραζιλία, AAVVA, ο Zaid Farouki από την Ιορδανία και οι σχεδιαστές από τις Φιλιππίνες με έδρα το Ντουμπάι Amato και Michael Cinco.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο