Ο λόγος για τα «Mid-Life Crustacean» και «Kwarantined Krab», τα οποία αφέθηκαν στην άκρη για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Το επεισόδιο «Mid-Life Crustacean» ανήκει στην τρίτη σεζόν της σειράς και φέρει τον Κύριο Καβούρη να παθαίνει κρίση μέσης ηλικίας, ενώ οι Μπομπ και Πάτρικ τον βοηθούν να περάσει καλά.

Ένα από τα «κακά» πράγματα που κάνουν είναι να μπουν κρυφά στο σπίτι μιας γυναίκας και να της κλέψουν τα εσώρουχα. Η εν λόγω γυναίκα αποδεικνύεται ότι είναι η μητέρα του Κύριου Καβούρη, η οποία τον μαλώνει και τον στέλνει στο δωμάτιό του για το υπόλοιπο της νύχτας. Άγνωστο παραμένει αν αυτή η σκηνή ήταν που οδήγησε το Nickelodeon σε αυτήν την απόφαση.

Το «Kwarantined Krab» της 12ης σεζόν παρουσιάζει μια επιθεώρηση στο εστιατόριο που δουλεύει ο Μπομπ.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ανακαλύπτεται η Clam Flu και ο επιθεωρητής θέτει όλο το εστιατόριο, μαζί με τους θαμώνες και το προσωπικό σε καραντίνα. Όπως είναι φυσικό, ο εγκλεισμός φέρνει την τρέλα και ο κάθε ύποπτος που μπορεί να φέρει τον ιό τίθεται σε καραντίνα εντός του καταψύκτη. Ο λόγος που το επεισόδιο σταμάτησε να προβάλλεται έχει να κάνει με το πόσο πολύ μοιάζει με την τωρινή κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως με τον κορονοϊό. Άγνωστο παραμένει, αν το «Kwarantined Kra» θα προβληθεί κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο