Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλούσε πάντοτε ειλικρινά στις συνεντεύξεις της, φροντίζοντας να μη μασάει ποτέ τα λόγια της. 

Με συγκινητικά λόγια είχε μιλήσει η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε μια συνέντευξή της το 1993.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλούσε πάντοτε ειλικρινά στις συνεντεύξεις της, φροντίζοντας να μη μασάει ποτέ τα λόγια της.

Μεταξύ άλλων, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

«Ξεχώριζε για τον δυναμισμό της, για το παιδικό της χαμόγελο, τις απόψεις και την εξυπνάδα της. Όλοι οι συνάδελφοί της την αγαπούσαν πάρα πολύ και την είχαν σαν… αρχηγό. Η αείμνηστη ηθοποιός θυμήθηκε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί στη Ρόδο.

«Είπα, μιλώντας προς τον κόσμο, στην παράστασή μας είναι η Δήμητρα Λιάνη στην παράστασή μας και παρακαλώ να πέσει το φως επάνω της. Και όταν γύρισε προς τον κόσμο λουσμένη μέσα στο φως, πήρε όλα τα χειροκροτήματα. Έχει το άστρο της. Την έχω σαν δικό μου άνθρωπο, την πονάω και την αγαπάω. Πιστεύω ότι πρόσφερε πάρα πολλά στον Ανδρέα Παπανδρέου και σαν γυναίκα και σαν σύντροφος και σαν παρουσία δίπλα του», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Ανδρέα Παπανδρέου βγήκε στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό από τον δημοσιογράφο και συλλέκτη Άρη Λούπαση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η φωτογραφία δείχνει τους δυο τους σε θεατρική πρεμιέρα το καλοκαίρι του 1993.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, βρέθηκαν στην παράσταση «Η Όπερα της πεντάρας», σε σκηνοθεσία Ζυλ Ντασέν. Και όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, Αλίκη και Ανδρέας Παπανδρέου «έφυγαν» από τη ζωή τρία χρόνια αργότερα, με διαφορά σχεδόν ένα μήνα.

«Μετά από μια θερμή χειραψία μεταξύ τους κατευθύνονται στην πρώτη σειρά των επισήμων δίπλα στην Μελίνα με όλα τα φλας των φωτογράφων να είναι στραμμένα πάνω τους για να απαθανατίσουν αυτήν την συνάντηση. Τρία καλοκαίρια αργότερα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του ’96, η Αλίκη και ο πρώην Πρωθυπουργός θα «φύγουν» από την ζωή με διαφορά ενός μήνα και με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύπτουν με εκτενή ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις όλη την πορεία της νοσηλείας τους στο νοσοκομείο και την εξέλιξη της υγείας τους», είχε αναφέρει ο Άρης Λούπασης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024