Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επική αποκάλυψη της Sharon Stone : Η γιαγιά μου με έμαθε πώς... να κλέβω

Επική αποκάλυψη της Sharon Stone : Η γιαγιά μου με έμαθε πώς… να κλέβω

Μια ιδιαίτερη και μάλλον επική αποκάλυψη έκανε η Sharon Stone μιλώντας στον Stephen Colbert και το The Late Show με αφορμή μια νέα αυτοβιογραφία της

Μια ιδιαίτερη και μάλλον επική αποκάλυψη έκανε η Sharon Stone μιλώντας στον Stephen Colbert και το The Late Show με αφορμή μια νέα αυτοβιογραφία της.

«Η γιαγιά μου με έμαθε πώς να σουφρώνω. Για την ακρίβεια έκλεβε οτιδήποτε μπορούσε. Όλα τα πιάτα στο σπίτι της είχαν ονόματα ξενοδοχείων και όλα τα μαχαιροπίρουνα ονόματα τοποθεσιών. Ακόμα και η θήκη για τις χαρτοπετσέτες στο τραπέζι της κουζίνας της ήταν κλεμμένη. Το μυστικό στο σούφρωμα είναι ο αντιπερισπασμός» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη η Stone αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για δύο από τους σκηνοθέτες που έχει συνεργαστεί λέγοντας ότι της έδωσαν τις καλύτερες συμβουλές για την καριέρα της.

Η 63χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» του Βερχόβεν το 1992 και στο Casino του Σκορσέζε, το 1995, για το οποίο κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα για Oscar.

«Ο Πολ Βερχόφεν μου είπε ότι το ταλέντο μου ήταν σαν άγγελος που θα πετούσε από μέσα μου και ότι έπρεπε να μην εμποδίσω την πορεία του. Και νομίζω ότι ήταν πολύ καλή συμβουλή» σημείωσε.

«Και ο Μάρτιν Σκορσέζε ήταν το ίδιο – ήταν πολύ πρόθυμοι να μου πουν για τη ζωή τους και ήταν πρόθυμοι να δημιουργήσουν ένα χώρο με μένα και μερικές φορές έβαζαν το μέτωπό τους στο μέτωπό μου και κρατούσαν τον χώρο γύρω μου για να έχω έναν χώρο να βρίσκομαι» ανέφερε.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι τα πλατό ταινιών είναι συνήθως «πολύ χαοτικό» περιβάλλον και ότι δεν υπάρχει ήσυχο μέρος για τους ηθοποιούς.

Τόνισε ακόμη ότι εκτιμά έναν σκηνοθέτη που «θα μπει κυριολεκτικά στο μυαλό μου και θα με κοιτάξει και θα μου μιλήσει και θα είναι εκεί πραγματικά για μένα, αυτό είναι το πιο χρήσιμο».

«Είναι μεγάλη υπόθεση να σε προστατεύουν, ενώ εργάζεσαι» εξήγησε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024