Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασημάκης Χανιώτης : Ο Έλληνας σεφ που συγκαταλέγεται στους καλύτερους της Βρετανίας

Ασημάκης Χανιώτης : Ο Έλληνας σεφ που συγκαταλέγεται στους καλύτερους της Βρετανίας

Οι Roomies στο Λονδίνο συνάντησαν τον σεφ Ασημάκη Χανιώτη, ο οποίος συγκαταλέγεται στους 30 καλύτερους σεφ της βρετανικής εστιατορικής «σκηνής»

Οι Roomies κάνουν μια βόλτα μέχρι το Λονδίνο και συναντούν τον σεφ Ασημάκη Χανιώτη, ο οποίος συγκαταλέγεται στους 30 καλύτερους σεφ της βρετανικής εστιατορικής «σκηνής»!

«Κατά την κρίση στην Ελλάδα, το 2011, είχα ήδη δουλέψει δύο τρία χρόνια και ήθελα να δω κάτι διαφορετικό. Έφυγα για το Λονδίνο με σκοπό να κάτσω ένα χρόνο. Όλα πήγαν πολύ καλά με τη δουλειά και τελικά έκατσα και έφτιαξα τη ζωή μου εδώ», ανέφερε ο νεαρός σεφ για το πώς πήρε την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό.

«Το μαγαζί που δουλεύω είναι ένα γαλλικό εστιατόριο, και έχω αναλάβει εγώ από το 2017. Τα μαγαζιά τώρα είναι κλειστά όλα εδώ. Αλλά εμείς για το σαββατοκύριακο κάνουμε delivery για τους καλούς πελάτες του μαγαζιού», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με το πώς δουλεύει τον καιρό της καραντίνας.

«Ελεύθερος είμαι. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω ακόμα εδώ. Μου λείπει πολύ η Ελλάδα, οι γνωστοί μου, οι φίλοι μου. Η δουλειά μου με κρατάει εδώ», είπε ο Ασημάκης Χανιώτης, ενώ πρόσθεσε πως από το εστιατόριο όπου εργάζεται έχουν περάσει και αρκετοί διάσημοι, μεταξύ αυτών ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Αλ Πατσίνο, κ.ά..

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024