Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή : Εκτός εαυτού η τραγουδίστρια - «Ήμουν θυμωμένη - Βγαίνω ηλίθια επειδή...»

Καίτη Γαρμπή : Εκτός εαυτού η τραγουδίστρια – «Ήμουν θυμωμένη – Βγαίνω ηλίθια επειδή…»

Έντονο διαπληκτισμό είχαν η Καίτη Γαρμπή και η Holly Grace στο House of Fame, έπειτα από τα σχόλια που έκανε η τελευταία μέσα στην εβδομάδα για αυστηρά σχόλια που δέχθηκε στο προηγούμενο live

Έντονο διαπληκτισμό είχαν η Καίτη Γαρμπή και η Holly Grace στο House of Fame, έπειτα από τα σχόλια που έκανε η τελευταία μέσα στην εβδομάδα για αυστηρά σχόλια που δέχθηκε στο προηγούμενο live.

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Θέλω να απευθυνθώ στον Θέμη γιατί είδα έπαρση κι αλαζονεία. Μακάρι αυτό να το έβλεπα και στην Holly Grace στην σκηνή γιατί θα έβλεπα ακριβώς τον ρόλο της ως drag queen. Αυτό δεν το είδα. Αν ήμασταν σε ένα άλλο σόου με γυρισμένες καρέκλες, την προηγούμενη Παρασκευή δεν θα γυρνούσε κανείς».

«Ήμουν αρκετά θυμωμένη με αυτό που άκουσα μέσα στην εβδομάδα. Λίγο λίγο έπεσαν οι τόνοι κι είμαι πιο χαλαρή. Είπες ότι δεν έχεις λόγο να τραγουδήσεις σε αυτήν την κριτική επιτροπή, όπου ο καθένας στο είδος του είναι θεσμός. Ποιους θα ήθελες να σε κρίνουν; Δεν σε αδίκησε κανείς για να είσαι πληγωμένος, δεν ήσουν καλός. Είμαι πολύ επιεικής με τους βαθμούς. Ήρθες ως drag queen κι εδώ δεν είδα τίποτα. Άρα δεν είσαι η Holly» συμπλήρωσε.

Από την άλλη ο Θέμης ανέφερε ότι όταν είναι πληγωμένος μπορεί να του ξεφύγουν κάποια πράγματα αλλά στο σόου δεν ήρθε να δείξει ότι είναι η Holly Grace παρά μόνο για την φωνή του.

Η Καίτη συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήσουν καλός, ξέρουμε τι ακούμε και τι βλέπουμε. Είμαστε επιεικείς και εγώ μπορεί να βγαίνω ηλίθια ακριβώς γι αυτό. Εδώ ήρθες όμως ως drag queen, εγώ δεν το έχω δει αυτό. Ευτυχώς δεν κρίνουμε για τη φωνή».

Δείτε τον έντονο διαπληκτισμό:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024