Η Νάντια Μπουλέ φιλοξενήθηκε στο Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μετά από μια συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούσαν τη ζωή της, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά το παίδι της και να χαρούν οικογενειακώς τις στιγμές που θα έρθουν, αναφερόμενη στον σύντροφό της τον Γιώργο Ισαάκ.

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος.

Δηλώσεις

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Του λέω “Κλείσε το τηλέφωνο. Τώρα, τώρα”. Δεν το πίστευε ούτε αυτός. Μου είπε να πάρουμε ακόμα ένα τεστ εγκυμοσύνης».

«Μετά πήρα τον γιατρό και του είπα ότι είχα σκέψεις ότι ίσως να είμαι κι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνη, του απάντησα πως έχω κάνει δύο και τότε μου είπε: “Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος”. Τότε εγώ επέμεινα να πάω στο ιατρείο, γιατί ούτε εκεί πίστευα πως είμαι έγκυος».

Λίγο αργότερα, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως δεν μιλούσε στον αγαπημένο της για μία εβδομάδα. «Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί».

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο