Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάντια Μπουλέ: Τα συναισθήματά της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος-Πώς το ανακοίνωσε στον Γιώργο Ισαάκ;

Νάντια Μπουλέ: Τα συναισθήματά της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος-Πώς το ανακοίνωσε στον Γιώργο Ισαάκ;

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν»

Η Νάντια Μπουλέ φιλοξενήθηκε στο Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μετά από μια συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούσαν τη ζωή της, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά το παίδι της και να χαρούν οικογενειακώς τις στιγμές που θα έρθουν, αναφερόμενη στον σύντροφό της τον Γιώργο Ισαάκ.

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος.

Δηλώσεις

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Του λέω “Κλείσε το τηλέφωνο. Τώρα, τώρα”. Δεν το πίστευε ούτε αυτός. Μου είπε να πάρουμε ακόμα ένα τεστ εγκυμοσύνης».

«Μετά πήρα τον γιατρό και του είπα ότι είχα σκέψεις ότι ίσως να είμαι κι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνη, του απάντησα πως έχω κάνει δύο και τότε μου είπε: “Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος”. Τότε εγώ επέμεινα να πάω στο ιατρείο, γιατί ούτε εκεί πίστευα πως είμαι έγκυος».

Λίγο αργότερα, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως δεν μιλούσε στον αγαπημένο της για μία εβδομάδα. «Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί».

Βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024