Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελίνα Ασλανίδου : Ξανά ερωτευμένη - Αυτός είναι ο άνδρας από την Κρήτη που...λατρεύει απεριόριστα

Μελίνα Ασλανίδου : Ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο άνδρας από την Κρήτη που…λατρεύει απεριόριστα

Η τραγουδίστρια χώρισε πριν λίγους μήνες από τον Κρητικό κομμωτή, Βασίλη Μουντάκη και είναι ξανά τρελά ερωτευμένη! Ο νέος της έρωτας είναι και εκείνος Κρητικός

Ήταν δεδομένο πως εφόσον η Μελίνα Ασλανίδου δεν εγκατέλειψε τα Χανιά μετά τον χωρισμό της από τον κομμωτή Βασίλη Μουντάκη, θα είχε έναν πολύ σημαντικό λόγο για να συνεχίζει να ζει εκεί.

Ξανά ερωτευμένη

Και πράγματι! Η τραγουδίστρια χώρισε πριν λίγους μήνες από τον Κρητικό κομμωτή, Βασίλη Μουντάκη και είναι ξανά τρελά ερωτευμένη! Ο νέος της έρωτας είναι και εκείνος Κρητικός!

Την αποκάλυψη αρχικά είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία στην εκπομπή της είχε πει πριν από λίγο καιρό: «Για να έχει μείνει στην Κρήτη δεν της αρέσει μόνο ο Κρητικός ήλιος αλλά είναι ξανά ερωτευμένη… Χώρισε και είναι ξανά με Κρητικό…»!

Πράγματι, λοιπόν η Μελίνα Ασλανίδου σύμφωνα με το gossip-tv.gr, είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα ο νέος της αγαπημένος είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας στη Μεγαλόνησο. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουκουτσάκη ο οποίος σύμφωνα με τα Παραπολιτικά δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πλατανιά, όπου η οικογένειά του διαθέτει τα Φυτώρια Κουκουτσάκης. Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση κατέκτησε μια πολύ σημαντική βράβευση στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ για το Νερό, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η οικογένεια Κουκουτσάκη διατηρεί στα Χανιά και την ταβέρνα «Ο μύλος του κερατά».

Ο Μιχάλης είναι αθλητικός τύπος και φαίνεται πως έχει μυήσει στον κόσμο της γυμναστικής και τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και προσέχει πολύ τις αναλογίες της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι κοινό μυστικό στον Πλατανιά ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι καθώς οι ντόπιοι τούς βλέπουν συχνά να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στην περιοχή, δείχνοντας πραγματικά ερωτευμένοι.

Φώτο

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024