Για τη στιγμή που κόντεψε να χάσει τη ζωή του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δεν περίμενε με τίποτα εξελιχθεί ένας απλός πόνος στην κοιλιά σε κάτι τόσο σοβαρό.

Πρόκειται για μια από εκείνες τις στιγμές που θυμάσαι με θλίψη και ανακούφιση ταυτόχρονα. Πραγματικά, πως μια λάθος εκτίμηση μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο.

Πονούσε αλλά δεν πήγαινε στο νοσοκομείο

Ο παρουσιαστής πονούσε επί 24ωρα και αντί να τρέξει στο νοσοκομείο προτίμησε την αυτοαπομόνωση και αυτό παραλίγο να του στοιχήσει την ίδια του τη ζωή.

Ο λόγος; Περιτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλαιπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.

Μάλιστα, από την εκπομπή του ο παρουσιαστής περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε τον Μάιο του 2011, όταν και έφτασε… μια ανάσα από τον άλλο κόσμο…

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του.

«Πονούσα και έκανα… αυτοδιάγνωση»

«Μου είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα… αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα» είπε ο ίδιος.

«Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα, με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό, και δεν το έλεγα σε κανέναν. Έκανα από μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας» συμπλήρωσε.

«Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση της υγείας μου την Πέμπτη που πήγα στο νοσοκομείο δεν ήταν καλή» τονίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

«Θα ήμουν κάπου πολύ πιο ήσυχα»

«Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί» είχε πει ο γιατρός του.

Μάλιστα, έχει μιλήσει και πάλι για την περιπέτειά του αυτή. Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε τα όσα έζησε.

«Θα ήμουν κάπου πολύ πιο ήσυχα και εγώ και πιο ήσυχα πολύς κόσμος χωρίς εμένα» λέει πλέον χαριτολογώντας, αφού έχουν όλα περάσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο