Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του πατέρα της με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Οι φανς που τον ακολουθούσαν

«Εκείνη την εποχή είχαν περάσει από τα χέρια τους τρομακτικά λεφτά, ειδικά του Μπάρκουλη. Ο πατέρας μου, εκτός των άλλων, έκανε και θεατρικές επιχειρήσεις, κι είχε τον Μπάρκουλη στην παράστασή του, που ήταν παραγωγός. Ήταν τόσος ο κόσμος, που κάποια φορά, έτυχε να τον φυγαδεύσουμε από ταράτσα κινηματογράφου, να πηδήξει τις ταράτσες, να κατέβεις από αλλού, γιατί τον περίμεναν χιλιάδες μαθήτριες από κάτω. Αυτά του Ρουβά τώρα είναι της πλάκας, το: «Κορίτσια ο Μπάρκουλης» δεν είναι τυχαίο, γινόταν χαμός» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας μου είχε βγάλει πάρα πολλά χρήματα στην περιοδεία αυτή και τότε ο Αντρέας δούλευε με ποσοστά. Θυμάμαι ότι ερχόταν ο πατέρας μου και πέταγε την είσπραξη στο κρεβάτι των ξενοδοχείων, γιατί ήμασταν σε περιοδεία, κι εγώ μικρή τότε, έβλεπα ένα κρεβάτι γεμάτο λεφτά. Ο Μπάρκουλης κάθε μέρα έπαιρνε πάρα πολλά λεφτά, ήταν ένας πρίγκιπας, ο απόλυτος άρχοντας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο