Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toni Sfinos στις Roomies:

Toni Sfinos στις Roomies: «Είχα μια άλλη ιδέα για τηλεόραση, το Supermarket προέκυψε τυχαία»

Ο ανεπανάληπτος περφόρμερ μίλησε για την δική του, προσωπική σχέση με τα supermarkets, αλλά και την εμπερία της παρουσίασης του τηλεοπτικού παιχνιδιού

Στην παρέα των τριών αγαπημένων μας συγκατοίκων βρέθηκε σήμερα ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος μίλησε για το Supermarket Sweep, «αποκαλύπτοντας» μάλιστα ότι η επιχείρηση επεκτείνεται με νέο κατάστημα στη… Φλόριντα!
Οι Roomies ενθουσιάστηκαν με τα νέα, και ζήτησαν οδηγίες για να μπορέσουν και οι ίδιες να δηλώσουν συμμετοχή! Όπως εξήγησε ο Τόνι Σφήνος θα χρειαστούν ποδιές, αλλά και ταχύτητα!

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παρουσιάζω. Πήγα με άλλη ιδέα, και μου πρότειναν το Supermarket Sweep. Μου έδειξαν το αγγλικό φορμάτ, και είπα ναι κατευθείαν. Εγώ πήγαινα και πάω στο σουπερμάρκετ, και επειδή πλέον είναι το μόνο μέρος που μπορείς να ξεδώσεις, πήγαινα ντυμένος με στολές και γύριζα βιντεάκια μέσα στο σουπερμάρκετ. Μετά τα ανέβαζα στο Instagram», είπε ο Τόνι Σφήνος αναφορικά με το πώς προέκυψε η παρουσίαση του Supermarket Sweep, αλλά και σε σχέση με τη δική του σχέση με τα σουπερμάρκετ.

«Μου λείπει πολύ το τραγούδι. Στην πρώτη συναυλία θα παραγγείλω πέντε νταμιτζάνες κρασί να μεθύσω όλο τον κόσμο!», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με το πόσο του έχει λείψει να τραγουδάει.

«Όσο κρατάει το μαλλί και δεν ασπρίζει, θα κρατήσω τον Τόνι Σφήνο. Στα concept που έχω στο μυαλό μου θα ήθελα να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό με τη δική μου προσωπικότητα», αποκάλυψε ο ίδιος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024