Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισίου και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, ήταν ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Ας θυμίσουμε ότι ο χαρισματικός Νίκος Αλιάγας γεννήθηκε στην Γαλλία, έχει συνεργαστεί με ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε Γαλλία και Ελλάδα, όπως επίσης ότι έχει βραβευθεί και στις δύο χώρες. Το 2013 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν γραμματόσημα τα οποία τον απεικόνιζαν.

Είναι νυμφευμένος με την Τίνα Γρηγορίου, με την  οποία έχουν και δύο παιδιά. Μαζί, αλωνίζουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη τα καλοκαίρια, απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας τους, αλλά και τις πολιτιστικές της κοιτίδες. «Όταν ήρθε στη ζωή μου με έκανε να συμβιβαστώ με τον εαυτό μου. Με γιάτρεψε από φοβίες. Με εμπνέει», έχει πει ο διάσημος παρουσιαστής για την γυναίκα της ζωής του.

Η προέλευση του ντουλαμά της  Γιάννας Αγγελοπούλου

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρέλαση, ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου και αποκάλυψε ότι ο ντουλαμάς που φορούσε ήταν δημιουργία του Αριστείδη Τζονευράκη.

Όπως έγραψε ο Νίκος Αλιάγας, ο Αριστείδης Τζονευράκης είναι ένας ταλαντούχος κεντητής και ελληνοράπτης, ο οποίος έφερε τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές στο προσκήνιο της μόδας.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε και ότι εντυπωσιάστηκε από την ενδυμασία της προέδρου της «Ελλάδα 2021». Και έγραψε για «έναν σπάνιο και chic ντουλαμά», δίνοντας της συγχαρητήρια!

Και αυτό γιατί και οι δυο ενδυμασίες που επέλεξε η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» παρέπεμπαν στα ρούχα της εποχής του 1821, αλλά με μια σύγχρονη νότα που κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα γίνει τάση.

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο