Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζητείται υπεύθυνος διαφορετικότητας για το Μπάκιγχαμ

Ζητείται υπεύθυνος διαφορετικότητας για το Μπάκιγχαμ

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξετάζει τον διορισμό «υπεύθυνου διαφορετικότητας», με φόντο την εκρηκτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξετάζει το ενδεχόμενο να διορίσει υπεύθυνο διαφορετικότητας, καθώς αναγνωρίζει ότι «πρέπει να γίνουν περισσότερα» για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Η πρόταση, η οποία λέγεται ότι έχει την «πλήρη υποστήριξη» της βασιλικής οικογένειας, αποτελεί μέρος αναθεώρησης για την αποτίμηση και τη βελτίωση της εκπροσώπησης σε ολόκληρο τον βασιλικό οίκο, όπως ανέφερε πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

During Meghan Markle and Prince Harry’s tell-all interview with Oprah Winfrey, Meghan claimed a member of the royal household had expressed concerns about the colour of their son Archie’s skin

Δημοσιεύτηκε από Sky News στις Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται μετά την εκρηκτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι ισχυρίστηκαν σε εκρηκτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι ένα μέλος της οικογένειας – όχι η βασίλισσα ή ο δούκας του Εδιμβούργου – είχε κάνει ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο τους, Άρτσι.

Ενώ τα σχέδια γύρω από την ποικιλομορφία προηγούνται της συνέντευξης του ζευγαριού, τα σχόλια του Χάρι και του Μέγκαν θα ληφθούν υπόψη ως μέρος της διαδικασίας, όπως έχει γίνει αντιληπτό.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, πηγή της βρετανικής ια βασιλική πηγή είπε: «Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από τη βασιλική οικογένεια».

«Έχουμε εφαρμόσει τις πολιτικές, τις διαδικασίες και τα προγράμματα, αλλά δεν έχουμε δει την πρόοδο που θα θέλαμε και αποδεχόμαστε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα , μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε.

Ως εκ τούτου, δεν φοβόμαστε να εξετάσουμε νέους τρόπους προσέγγισής. Το έργο για να επιτευχθεί αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και έρχεται με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας» επισήμανε.

Σχετικά με τον πιθανό διορισμό υπεύθυνου ποικιλομορφίας, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της Daily Mail την περασμένη Κυριακή, η πηγή πρόσθεσε: «

Είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί, αλλά είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν οποιαδήποτε σχέδια».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024