Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Snik: Θα γίνει ταινία η ζωή του τράπερ

Snik: Θα γίνει ταινία η ζωή του τράπερ

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία «Biggie: I Got a Story to Tell», η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς, με ταινία για την ζωή του Snik... Ναι καλά διαβάσατε.

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία «Biggie: I Got a Story to Tell», η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς, με ταινία για την ζωή του Snik… Ναι καλά διαβάσατε.

Η ζωή του γνωστού τράπερ θα γίνει ταινία, η οποία αναμένεται να προβληθεί τον χειμώνα του 2022.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα είναι παραγωγή της Showtime Productions που έχει βγάλει την επιτυχημένη τριλογία του Bachelor και τώρα προετοιμάζεται για το  «Snik The Movie» που θα απευθύνεται στους fan του γνωστού καλλιτέχνη και όχι μόνο.

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)


Την είδηση ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Snik, ο οποίος με ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη… αφίσα, γράφοντας στα αγγλικά «Σας το είπα οτι η ζωή μου είναι ταινία».

Τι δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον με την εκπομπή Pop Up στον Alpha, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Star, αλλά και το αν θα συμμετέχει τελικά στην ταινία που ετοιμάζει ο Snik με θέμα τη ζωή του.

Τέλος, στο αν θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία για τη ζωή του Snik είπε: «Δεν θα είμαι στην εκπομπή που θα κάνει ο Δημήτρης με θέμα τη ζωή του».

Δείτε τι είπε

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024