Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Σολδάτου: Χορεύοντας στον αέρα, δεμένη με γαλανόλευκα πανιά, μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας

Κατερίνα Σολδάτου: Χορεύοντας στον αέρα, δεμένη με γαλανόλευκα πανιά, μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η αθλήτρια εναέριου χορού Κατερίνα Σολδάτου αναφορικά με τις πολιτιστικές δράσεις στη Νέα Υόρκη για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, στις οποίες θα συμμετέχει και η ίδια παρουσιάζοντας ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα.

«Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησα ένα εγχείρημα που λέγεται “Ελλάδα έχεις ψυχή” και με την ομάδα μου αρχίσαμε να ταξιδεύουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και να τα αναδεικνύουμε μέσω του ακραίου εναέριου χορού. Οι δράσεις μας άρχισαν να τραβούν την προσοχή και από το εξωτερικό», ανέφερε η κ. Σολδάτου σχετικά με το ξεκίνημά της.

«Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην νιώθει φόβο. Το θέμα είναι αν μπορούμε να τον διαχειριστούμε και πώς μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε», είπε σχετικά με το φόβο κατά τη διάρκεια των δύσκολων και επικίνδυνων εγχειρημάτων της.

«Αυτό που θα κάνω στη Νέα Υόρκη θα είναι συμβολικό. Είναι τεράστια τιμή να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη. Σκάφη στολισμένα με γαλανόλευκες σημαίες θα πλεύσουν προς το Άγαλμα της Ελευθερίας. Εγώ θα είμαι σε ένα ιστιοφόρο και θα χορέψω μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας. Είναι τεράστια τιμή και ευκαιρία να υπενθυμίσουμε σε όλους το πώς ένα τόσο μικρό κράτος έκανε ένα τόσο μεγάλο αγώνα», πρόσθεσε η Κατερίνα Σολδάτου.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024