Για την εκρηκτική αλλά και συνάμα πολύ τρυφερή σχέση που είχε με τον πατέρα της μίλησε η Σόφη Ζαννίνου.

Σε ερώτηση πως είναι αυτόν τον καιρό απάντησε πως «έχω μάθει να προσαρμόζομαι. Μεγάλωσα σαν φαντάρος. Ο Ζαννίνο, ο πατέρας μου, ήταν μανιακός με την ώρα, γι’ αυτό και δεν αργώ ποτέ στα ραντεβού μου, πηγαίνω το λιγότερο τρία τέταρτα νωρίτερα, ενώ μου έχει τύχει να πάω και μιάμιση ώρα νωρίτερα».

«Όταν είναι να πάω κάπου για πρώτη φορά, θα πάω την προηγούμενη, να δω πού είναι ο χώρος, για να μην έχω τελευταία στιγμή απρόοπτα, πηγαίνω από τους πρώτους. Μπορεί να είναι και ψυχαναγκασμός, γιατί έφαγα χαστούκια έξω από το κέντρο που ήμουν μαζί με τη Μαρινέλα, τον Μητροπάνο και την Κλειώ Δενάρδου» είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Με πλάκωσε στα χαστούκια»

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν ίσχυε το αυστηρό ωράριο της πρόβας, όπως στο θέατρο, στα νυχτερινά μαγαζιά. Είπα στον πατέρα μου ότι είχα πρόβα στις 11:00, πήγα στις 11:30, ο πατέρας μου με περίμενε απ’ έξω και με πλάκωσε στα χαστούκια έξω από το μαγαζί, λέγοντάς μου: ‘Μην το ξανακάνεις αυτό, θα σε κουρέψω’. Από τότε αυτό μου έχει γίνει καταναγκαστικό».

Η σχέση της με τον πατέρα της

Σχετικά με το αν η σχέση της με τον πατέρα της, τον αείμνηστο Ζαννίνον ήταν εκρηκτική απάντησε πως «αγαπούσα πάρα πολύ τον πατέρα μου, αλλά είχαμε φοβερές κόντρες, γιατί ήμασταν ακριβώς το ίδιο».

«Αυτό μου λέει ακόμα με αγανάκτηση η μάνα μου: ‘Ίδια ο πατέρας σου είσαι’. Πήρα πολλά από εκείνον, αλλά ήταν πάρα πολύ σκληρός σε κάποια πράγματα. Ο πατέρας μου ‘έφυγε’ γύρω στα 72. Έκανε δύο εγχειρήσεις καρδιάς για δύο λόγους, να τρώει και να κολυμπάει. Ήταν δυναμικός, φύσει και θέσει, νόμιζε ότι δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, ήταν λοκατζής, άνθρωπος με θάρρος και γυμνασμένος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο