Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες spoiler: Κωνσταντής και Νικηφόρος συγκρούονται

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κωνσταντής και Νικηφόρος συγκρούονται

Ο Κωνσταντής είναι ο πρώτος που θα βρει απέναντί του ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες.

Όχι ότι δεν το περίμενε βέβαια, αφού η κόντρα τους κρατάει χρόνια. Άλλοτε για την αγάπη των γονιών τους, άλλοτε για την εύνοια του πατέρα τους, άλλοτε για την πρωτοκαθεδρία στο εργοστάσιο, τώρα για τον Σέργιο… Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό “Τηλέραμα”, ο Κωνσταντής στηρίζει την πάγια θέση της αγαπημένης του Δρόσως να είναι κοντά στο παιδί της, όμως, τηρεί πια μια ακριβοδίκαιη στάση, δίπλα στην Ελένη, και στηρίζει τον αγώνα της Ασημίνας να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η Ανέτ είναι το δεύτερο πρόσωπο στην οικογένεια των Σεβαστών που προσπαθεί να σταματήσει την «τρέλα» του Νικηφόρου.

Μπορεί να τον φιλοξένησε για χρόνια στο Παρίσι και να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του, να τον βοήθησε πρόσφατα να «δραπετεύσει» μαζί με τη γυναίκα του, δίνοντάς του ξανά τα κλειδιά του σπιτιού της στο Παρίσι, όμως θα τη δούμε να έρχεται σε κόντρα μαζί του. Άλλωστε πια, στις Άγριες Μέλισσες, οι αδελφές Σταμίρη είναι οικογένειά της και τους το έχει πει.

Η Ανέτ μάλιστα βοηθά στην επούλωση των πληγών που έχουν ανοίξει στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη. Έχει εξάλλου αρκετά κοινά με τη Δρόσω, γέννησε αλλά δεν μεγάλωσε η ίδια το παιδί της. Για την Ανέτ όμως προτεραιότητα είχε πάντα η ψυχική ηρεμία του γιου της, γι’ αυτό του έκρυψε ότι η γέννησή του ήταν το αποτέλεσμα του βιασμού της. Και αυτό τελικά ακολουθεί και η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μυρσίνη αλλά και η Πηνελόπη επίσης προσπαθούν να σταματήσουν τον Νικηφόρο από τη διεκδίκηση του Σέργιου, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα η πρώτη πηγαίνει το παιδί στην Ασημίνα, πυροδοτώντας βέβαια την έντονη αντίδραση του γιου της. Παρά το σκληρό της πρόσωπο, είναι και η ίδια μητέρα και γνωρίζει τον πόνο που βιώνει μια μάνα για το παιδί της, για οποιονδήποτε λόγο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024