Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μόδα εμπνέεται από την Επανάσταση του 1821

Η μόδα εμπνέεται από την Επανάσταση του 1821

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η  σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ, Φανή Γκούτρα που εμπνεύστηκε από το 1821 φτιάχνοντας βραχιόλια για όλους, ως ενθύμιο της ξεχωριστής αυτής επετείου.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η  σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ, Φανή Γκούτρα που εμπνεύστηκε από το 1821 φτιάχνοντας όμορφα βραχιόλια για όλους, ως ενθύμιο της ξεχωριστής αυτής επετείου.

«Τα βραχιόλια αυτά είναι κεντημένα στο χέρι και η έμπνευση έρχεται μέσα από το χθες, μέσα από τους εύζωνες, τις παραδοσιακές στολές. Όλες οι μνήμες μας είναι μέσα σε αυτό το βραχιόλι. Το μπλε το χρώμα, οι φούντες, η ελληνική σημαία. Θέλαμε να δώσουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας. Θέλαμε να βγάλουμε ένα προϊόν που να μπορεί να το πάρει ο καθένας», είπε μιλώντας στο Mega η Φανή Γκούτρα.

Η ίδια εργαζόταν ως φιλόλογος, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούριο.

«Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι ήθελα να αλλάξω προσανατολισμό, ήμουν κουρασμένη από τα μαθήματα στον ιδιωτικό τομέα. Το μόνο άλλο πράγμα που ήξερα να κάνω καλά ήταν το κέντημα. Αμφισβητήθηκα αρκετά στην αρχή, αλλά τα κατάφερα.

Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν πολύ τότε, αλλά τώρα είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Τώρα έχω μια μεγάλη ομάδα, και έχουμε αρχίσει να κάνουμε και πωλήσεις στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Φανή Γκούτρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024