Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι : Έπιασε και... δεύτερη δουλειά

Πρίγκιπας Χάρι : Έπιασε και… δεύτερη δουλειά

Αν και αναγκάστηκε να μπει στον εργασιακό στίβο σε κάπως μεγαλύτερη ηλικία από τον μέσο όρο, ο Πρίγκιπας Χάρι δεν έχασε καιρό

Πραγματικά πολισχιδής αποδεικνύεται ο Πρίγκιπας Χάρι, πιάνοντας όχι μία, αλλά δύο δουλειές, μόλις λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του… Megxit.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο εργατικός γαλαζοαίματος θα συμμετέχει σε μία νέα επιτροπή που δημιούργησε το Ινστιτούτο Άσπεν για την παραπληροφόρηση.

Ο πρίγκιπας Χάρι, με δεκατέσσερα ακόμα άτομα, θα είναι επίτροπος και μαζί με τρεις προέδρους, θα εκπονήσει μία εξάμηνη μελέτη για την παραπληροφόρηση στις ΗΠΑ. Πρόεδροι της επιτροπής είναι η Κέιτι Κούρικ, δημοσιογράφος, ο Ρασάντ Ρόμπινσον, πρόεδρος της οργάνωσης Color of Change και ο Κρις Κρεμπς, πρώην διευθυντής του αμερικανικού γραφείου Ασφάλειας στο Διαδίκτυο και στις Υποδομές.

«Αυτή η κρίση παραπληροφόρησης υποσκάπτει την εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς μας θεσμούς και πλήττει τα θεμέλια της κοινωνίας», δήλωσε ο Κρεμπς.

Αυτό είναι που το Άσπεν θέλει να ερευνήσει. Το ινστιτούτο ανακοίνωσε τη σύσταση της επιτροπής, «Commission on Information Disorder» όπως επίσημα λέγεται, τον Ιανουάριο. Θα ξεκινήσει τις εργασίες της τον Απρίλιο και θα πραγματοποιήσει μία σειρά με συναντήσεις με εξωτερικούς ειδήμονες.

Σύμφωνα με το σχέδιο του ινστιτούτου θα υπάρξει μία ενδιάμεση αναφορά μετά από περίπου δύο μήνες «η οποία θα ερευνά και θα πλαισιώνει το πρόβλημα της παραπληροφόρησης δίνοντας προτεραιότητα στις πλέον κρίσιμες θεματικές».

Έως το φθινόπωρο θα έχει δημιουργηθεί λίστα με δράσεις. Σημειώνεται ότι όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι στη Wall Street Journal, θα γίνει chief impact officer [επικεφαλής του τμήματος απήχησης της BetterUp Inc., μίας εταιρείας online coaching και ψυχικής υγείας.

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων», είχε δηλώσει ο Χάρι στην εφημερίδα σχετικά με την πρώτη του δουλειά. «Η ενεργητική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», πρόσθεσε.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024