Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μαίρη Συνατσάκη αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη κατάσταση: Τη διάρρηξη του σπιτιού της στο κέντρο της Αθήνας και το χάος που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Έτσι, πήρε τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση να μετακομίσει.

Παρ΄όλο που η έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αγάπη της για το κέντρο, η ανασφάλεια και ο φόβος δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει να μένει εκεί, με αποτέλεσμα να μαζέψει ξανά τα πράγματά της σε κούτες για να της αδειάσει σε έναν νέο χώρο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Τώρα, το νέο της σπίτι είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένο και διακοσμημένο, οπότε η όμορφη Μαίρη αποφάσισε να μας κάνει ένα τουρ σε όλα του τα δωμάτια, δείχνοντάς μας τις αλλαγές που έχει κάνει, και αποδεικνύοντας ότι έχει ένα πολύ όμορφο γούστο.

Το δωμάτιο που μας έκανε εντύπωση, πάντως, και πραγματικά αποτελεί έμπνευση, είναι εκεί που βρίσκεται το γραφείο και η γκαρνταρόμπα της. Όπως αναφέρει στο βίντεο, ο καθρέφτης που υπάρχει είναι κατασκευασμένος από την αρχή και εμπνευσμένος από την Chiara Ferragni, ενώ ο καμβάς που κοσμεί τον τοίχο της είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο