Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Σουξές: Αποκάλυψε τη δίαιτά του και έκανε spoiler για τη σειρά

Γιώργος Σουξές: Αποκάλυψε τη δίαιτά του και έκανε spoiler για τη σειρά

Για τα περιττά κιλά που έχασε, την παιδική του ηλικία και τις εξελίξεις που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Σουξέ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον Ενωμοτάρχη στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που τον ταλαιπωρούσαν.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα τέρας. Λέω “παναγία μου, αυτόν πρέπει να αλλάξει”. Έτρωγα και δεν το καταλάβαινα.

Τους τελευταίους 9 μήνες ακολουθώ τις συμβουλές διατροφολόγου. Το πρωί τρώω βρόμη με γάλα αμυγδάλου, ένα φρούτο και αμύγδαλα. Για 3 μήνες ξεκινούσα βέβαια έτσι και μετά έτρωγα τοστ. Αλλά ξεκινούσα με διατροφή!

Το μεσημέρι τρώω 300 γρ. όσπρια ή κοτόπουλο με μπόλικη σαλάτα και φρούτο. Το βράδι το πρωινό ή αντίστοιχο με το μεσημεριανό. Δεν έτρωγα πρωινό πριν, αυτό είναι που έπαιξε ρόλο. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο έκοψα και το τσιγάρο.» είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε για τον γιο του που είναι 25χρονών και κάνει life coaching: «Διαβάζω τις αναρτήσεις του και βλέπω ότι και εγώ θα μπορούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο «κουτί με τις αναμνήσεις» που έφερε μαζί του στην εκπομπή, μαζί με άλλα αγαπημένα του αντικείμενα βρισκόταν και μια ιδιαίτερα χαριτωμένη παιδική φωτογραφία του ηθοποιού.

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες που όπως φαίνεται θα συνεχιστούν για 3η χρονιά είπε: «Είμαι πανευτυχής. Ξεκινάω το πρωί και έρχομαι να απολαύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Οι θαυμαστές με λένε ενωμοτάρχης της καρδιάς μας».

Τέλος με έναν γρίφο απάντησε για τις εξελίξεις του ρόλου του: «Ένα ενωμοτάρχης που θα γίνει διοικητής θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω» είπε.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024